Saobraćajna nesreća Čačak
Glas Zapadne Srbije
Mesto nesreće u Mojsinju kod Čačka

Glas zapadne Srbije

Mesto nesreće u Mojsinju kod Čačka, Foto: Glas zapadne Srbije

 

Milija Paunović (21), njegov brat Petar (24) obojica iz Bumbarevog brda, Bojan Lazović (24) iz Bresnice i Ivana Joković (33) poginuli su u stravičnoj nesreći na Ibraskoj magistrali.

Pored njih, povređene su Jelisaveta Stanojević (28) i Gordana Simić (36) obe iz Mrčajevaca, kao i vozač „juga” koji je takođe učestvovao u ovoj saobraćajnoj nesreći.

Na društvenoj mreži Facebook, sestra tragično nastradale braće Radmila Paunović oprostila se potresnim statusom. 

"Neizmeran bol i tuga...počivajte u miru braćo moja mala", napisala je ona.

 

Petoro od njih, izuzev Paunovićevog brata i vozača juga, bilo je zaposleno u preduzeću za preradu papira "Kamelija" u Donjoj Trepči, i vraćali su se kućama iz druge smene, prenosi Glas zapadne Srbije.

Tragedija se dogodila u mestu Mojsinje u blizini Čačka sinoć oko 23 sata.

Kako saznajemo, na automobil marke "audi" u kojem su bili Milija, Petar, Bojan i Ivana iz suprotnog naletela je „škoda oktavija” kojom je upravljao N. J. koji je bio pod dejstvom alkohola.

Milija, Petar, Bojan i Ivana preminuli su na licu mesta, dok su Jelisaveta i Gordana sa teškim telesnim povredama prevezene u bolnicu.

Komentari (2)

Nislijka

16.06.2018 23:25

Moze li se tugovati bez Facebook-a? Razumem donekle, da se obaveste prijatelji (poput citulja u novinama), ali ovakve poruke, pa sa ovim uzdignutim rokerskim ili djavolskim rukama....pa prstima u obliku slova V, koje oznacava viktoriju/pobedu??? Povrh svega mogucnost "lajkovanja" tj SVIDJA MI SE????? Neprimereno.... SKARADNO! Da se razumemo, ne zelim nikog da uvredim, ali ovo nema smisla. Zaomi je te mlade dece iako ih nisam poznavala.

Natasa

17.06.2018 09:49

@Nislijka - U takvoj tuzi neznam kako neko moze da se seti Fejsa.