Ivona Jovanović
Instagram
Ivona Jovanović

Instagram

Ivona Jovanović, Foto: Instagram

* Ivona Jovanović ubijena u kući dečka Kristosa Panagakos

* I dalje je misterija

* Njena sestra Anet poslala poruku ubicama

Ivonina sestra juče je na svom profilu objavila niz srceaparajućih fotografija na kojima je porodica Jovanović iz srećnih perioda. 

Tragedija se dogodila u nedelju, 8. septembra, u gradiću Labradoru, na Zlatnoj obali, nedaleko od Brizbejna, u australijskoj državi Kvinslend. Hitna pomoć i policija zatekli su Srpkinju samu u kući njenog bivšeg dečka Hristosa, s prostrelnim ranama na grudima.

"Nisam znao da se pomirila sa tim dilerom, sada je platila životom"!

AUTOR: Blic.rs/Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 11.09.2019. 19:02 - 11.09.2019. 19:18 - Krivo mi je što je Ivona počela ponovo da se viđa sa svojim bivšim dečkom, što ja nisam znao. Šta god da se desilo, to nije bio razlog da ubije nevinu i slabu devojku...

On je iste večeri uhapšen i saslušan, ali kasnije je pušten jer nema dokaza da je on to počinio. Utvrđeno je da je u trenutku pucnjave u kući bilo petoro ljudi, ali da su svi pobegli pre dolaska policije. Inspektori pozivaju svedoke da se jave i ispričaju šta se dogodilo kobne noći, a Anet je na Fejsbuku odbrusila počiniocu i očevicima.

- Da li bi mogli jebeni crvi da prestanu da se kriju ispod kamena i da se predaju ili da skupe muda i Ivoninoj porodici i prijateljima priznaju šta se dogodilo. Ako se plaše policije, neka se zaštite u „Volstonu“ (zatvor u kojem su zaštićeni svedoci pod zaštitom) - oštro je poručila Anet na svom profilu.

Anet je promenila svoju naslovnu fotografiju na Fejsbuku i objavila zajedničku sliku sa starijom pokojnom sestrom. Ivona na fotografiji đuska s vokmenom, a pored nje je mlađa Anet, u beloj haljinici i sa cuclom. Posle toga objavila je fotografiju na kojoj je cela porodica Jovanović u zoološkom vrtu davnih devedestih godina.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Moj ceo svet, sve bih dala da se vrati moja porodica - napisala je Anet iznad porodične fotografije.

Ekipa „Alo!“ poslala je poruku Anet Jovanović i pitala je da li je policija došla do novih dokaza, ali nismo dobili odgovor do zaključenja ovog broja.

 

Detektivi ne isključuju mogućnost da je reč o nesrećnom slučaju. Na mestu zločina pronađeno je ćebe, koje bi moglo da bude ključni dokaz. Sumnja se da ga je Ivonin bivši dečko ukrao iz obližnje kuće i da se krio u žbunu ogrnut njime kada je Ivona nađena mrtva. Policija je uputila apel da im se javi vlasnik ćebeta, kao i Hristosove komšije ukoliko su nešto videle ili čule. Australijski mediji navode da je Hristos član moto-bande „Mongols“, a neki ga vezuju čak i s dilovanjem droge. Ivona je bila živa kada je stigla Hitna pomoć, međutim, izdahnula je u bolnici. 

Šaljite mi sestrine slike!

Anet je na društvenim mrežama zamolila sve njene i Ivonine prijatelje da joj pošalju sve fotografije na kojima je njena sestra jer želi da ih ima. Na Fejsbuku je pokrenula i akciju prikupljanja novca kao vid pomoći porodici oko sestrine sahrane.
- Život zna da bude tako okrutan i nefer, volim moju najvoljeniju sestru - napisala je Anet na Instagramu.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!