Poplava na auto-putu Beograd-Zagreb
Alo
Poplava na auto-putu Beograd-Zagreb

Alo

Foto: Alo

Načelnik Policijske uprave Novi Pazar Rešad Džanković izazvao je tokom noći, vozeći službeni automobil, udes na raskrsnici kod Kolonske kapije u Kragujevcu.

 

Kako se saznaje, do sudara je došlo oko dva sata posle ponoći kada je šef novopazarske policije, upravljajući službenom "škodom", udario u "audi A3" za čijim volanom je bio mladić (26) iz Kragujevca.

Saobraćajna policija

Alo!/ Dejan Briza

Foto: Alo!/ Dejan Briza

- Džanković, koji je vozio Ulicom Andre Marinkovića, nije zaustavio automobil na znak "stop" ispred raskrnice kako bi prepustio pravo prolaza "audiju" koji se kretao Gružanskom, iz pravca Tržnog centra "Plaza", a koji je imao prvenstvo prolaza. Zbog toga je "audi" udario sa strane u službeno vozilo Džankovića - priča izvor u kragujevačkoj policiji.

Od posledica sudara, načelnik policije je izgubio kontrolu nad automobilom i udario u obližnju banderu.

- Izvršen je uviđaj i sačinjen zapisnik. Nijedan od vozača nije bio pijan, a protiv Džankovića će biti podneta krivična prijava - dodaje izvor.

Oba vozača u udesu su zadobila lakše povrede ruku.

Komentari (1)

milovan

06.02.2020 21:52

I tko ce sada snositi troskove sluzbenog i privatnog automobila. Drzava.??? Ili taj pametni komandir.!!?? Ako je takav komandir.!! Kakvi su onda obicni policajci.????