Zoran i Jelena Marjanović
privatna arhiva
Zoran i Jelena Marjanović

privatna arhiva

Zoran i Jelena Marjanović, Foto: privatna arhiva

Zoran Marjanović (41), koji je optužen da je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki kod Borče ubio suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović (33), danas se pred Višim sudom, na prvom ročištu, izjasnio se da nije kriv za ubistvo za koje se tereti.

Ročište je trajalo više sati, a tužilaštvo je danas skrenulo pažnju na izjavu pevačice u jednoj emsiji koju je u septembru 2015. godine dala i gde je govorila o svom braku i odnosu sa Zoranom. Njena tadašnja izjava uzeće se u razmatranje u daljem postupku protiv Marjanovića.

Jelena je tada rekla da je to, sa njene strane, bila ljubav na prvi pogled, i da je Zorana prvi put videla kada je ona imala 12 godina.

- To je ljubav na prvi pogled koja traje već 13 godina. Prvi put sam ga videla sam 12 godina, i odmah mi se dopao. On je tada bio frajer, a ja sam bila klinka. Stariji je od mene 6 godina. Kada sam ga videla prvi put, bila sam samo jedna devojčica koja je sedela na ljuljašci.,Nakon toga nismo se videli par godina, i onda smo se sa mojih 16 ponovo sreli,,a sa mojih 17 smo otpočeli vezu. Zabavljali smo se jako dugo, a onda smo odlučili,da to krunišemo brakom. Kao šlag na torti dobili smo jednu divnu devojčicu. Naša,Jana je pola on, pola ja – ispričala je Jelena kako se zaljubila u Zorana.

Zoran Marjanović sa advokatima

Vladimir Marković,Alo

Zoran Marjanović sa advokatima, Foto: Vladimir Marković,Alo

Ona je tada otkrila da nijhov brak funkcioniše dobro, i da se nikada ne razdvajaju. Kako kaže, jedno drugom su uvek bili podrška.

- Pred kamerama ljudi pričaju uglavnom da je sve divno i sve krasno. Kod nas je zasita sve divno, pomažemo jedno drugom. Kao nokat i meso smo. On u svom poslu, kao kompozitor, ja kao pevač i stalno smo zajedno. Zajedno čak idemo i na gostovanja. Kada treba da se smrša, idemo da trčimo zajedno, kuvamo čajave, sve radimo zajedno – otkrila je Jelena tada da se nikada nije razdvajala od svog supruga.

Tada je i rekla da je brak njenih roditelja njoj uvek bio uzor i je tako nešto želela i za sebe.

- Današnji brakovi kratko traju. Ja sam vaspitana i živela sam tako da sam gladala svoje roditelje kako skladno žive. Oni su bili par koji se podržvao i voleo. Na prvom mestu je ta iskrena ljubav koja danas na žalost ima sve manje. Ugavnom je neki interes. Ja sam ta poslednja generacija koja gleda tu istinsku vrednost. Ljubav je srž života. Bavimo se istim poslom, važno je razumevanje – dodala je ona.

Pročitajte još:

Jelena je rekla i da je Zoran upravo taj koji je inicirao njen povratak na javnu scenu. Kaže da se nakon smrti oca povukla i želela da se posveti porodici, ali on je insitirao da se vrati pevanju.

- Na javnu scenu sam se vratila na njegovu inicijativu. On je uvek bio tu kada sam krenula da pevam, u međuvremenu mi je umro otac, pa sam se povukla. Nisam imala želju i energiju. Radili smo ovako iza scene, on je počeo da mi priča da se vratim i da nastavim da pevam, da imam glas koji je dar od Boga. Ja sam se brinula, jer imamo malo dete, ali on mi je pričao da ćemo zajedno i da ne bih bila prva pevačica koja ima dete – rekla je tada Jelena.

BONUS VIDEO: Boba Živojinović dužan Palmi

 

Komentari (1)

Goran

07.11.2019 12:36

Hrvatska još nije rasčistila sama sa sobom i sa svojom ružnom prošlošću. To je trajni feler Hrvatskog naroda i tek sada će biti dostupno svetskoj javnosti kada bude projekcija filma o Jasenovcu.