Tuča
Printscreen
Tuča

Printscreen

Tuča, Foto: Printscreen

* U brutalnoj tuči koja se dogodila sinoć u Vranju teško je povređen Boban M. iz ovog grada

* Dok je stajao ispred jednog lokala brze hrane automobil se zaleteo na Bobana M. i pokosio ga na zemlju

* Potom su iz automobila istrčala dva muškarca, jedan mlađi i jedan stariji i počeli brutalno da ga tuku pendrecima po glavi i telu

D. S. (51) koji je sinoć u Vranju kolima pokosio muškarca, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje. Sa njim je uhapšen i njegov sin (24), drugi akter snimka koji smo objavili, zbog nanošenja lakih povreda.

Takođe, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, policija će krvičnu prijavu podneti protiv trojice muškaraca zbog nanošenje teških povreda, koje je prethodilo događaju sa snimka.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, policija će protiv trojice muškaraca starosti 42, 24 i i 21 godinu podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nanošenje teške telesne povrede, dok će protiv 24 - godišnjaka biti podneta krivična prijava za krivično delo nanošenje lake telesne povrede.

Pročitajte još:

 

Sumnja se da su M. Đ., 42-godišnji, 24-godišnji i 21-godišnji muškarac, juče u jednom kafiću u Vranju, nakon kraće rasprave fizički napali 24-godišnjaka i naneli mu teške telesne povrede, nakon čega je D. S. sa 24-godišnjim sinom krenuo u potragu za nasilnicima.

Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, D. S. i M. Đ. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

Policajac kome je Đilas pretio ispričao u Hit tvitu sve do detalja: Umesto isprava, dao mi je vizit kartu i rekao "Evo ti ovo, da znaš ko te je ostavio bez posla"

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 13.10.2019. 22:09 - 13.10.2019. 23:42 Ispričao suočavanje sa Đilasom! Dejan Stević, policajac, Foto: Printskrin Dejan Stević, zaposlen u Upravi saobraćajne policije, gostovao je večeras u Hit tvitu gde je govorio o pretnjama koje mu je Dragan Đilas uputio dok je obavljao svoj posao.

Bonus video

VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!