Voždovac
printscreen
Voždovac

printscreen

Voždovac, Foto: printscreen

 

* Policija uhapsila dvadesettrogodišnjeg Radeta V.

* Osumnjičeni mladić izjavio da je sa preminulim koga nije poznavao celu noć sedeo u jednoj kafani na Zvezdari

* Istraga je u toku

 

Muškarac star oko 40 godina preminuo je rano jutros pod za sada nerazjašnjenim okolnosti u kući u Ulici Veselina Masleša kod broja 49 u beogradskom naselju Voždovac.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je u suturenu dvadesettrogodišnji Rade V. nakon svađe nekoliko puta udario muškarca starog oko 40 godina.

Goreo stan na devetom spratu, mislilo se da nema spasa,ali VATROGASCI su rizikovali svoj život

AUTOR: ALO.rs/RTS/A.M. DATUM I VREME: 08.08.2019. 12:04 Pet vozila i 20 vatrogasaca 31. trka uz "Beograđanku", vatrogasci, Foto: Alo!/Marko Metlaš * Požar buknuo u stanu na devetom spratu * U njemu bila nepokretna žena * Vatrogasci munjevito reagovali Starija nepokretna žena izbavljena je iz zapaljenog stana na devetom spratu zgrade u ulici Vjekoslava Kovača broj 12 na Zvezdari, kod Sportskog centra Olimp.

Muškarac je navodno nezgodno pao i preminuo.

Voždovac

printscreen

Voždovac, Foto: printscreen

 

Osumnjičeni mladić izjavio je policiji da je sa preminulim koga nije poznavao celu noć sedeo u jednoj kafani na Zvezdari gde su popili veću količinu alkohola, zatim su taksijem došli u Radetov stan gde su se posvađali jer neznanac nije navodno hteo da ide svojoj kući.

Novosađanin se utopio na "divljem" kupalištu

Ronioci žandarmerije pretražuju dno

Nakon toga dvadesettrogodišnji mladić udario je pesnicom i nogom muškarca, koji se potom srušio, a lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Voždovac

printscreen

Voždovac, Foto: printscreen

 

Policija je privela osumnjičenog, obavila uviđaj i istraga je u toku. Telo je odneto na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti neznanca.

Pročitajte i: