Nebojša N., ubistvo, Barič
Privatna arhiva
Nebojša N., ubistvo, Barič

Privatna arhiva

Nebojša N., ubistvo, Barič, Foto: Privatna arhiva

Dušan Borisavljević i Dunja Tanasković uhapšeni su zbog sumnje da su brutalno ubili Nebojša Nedeljkovića (45) iz Bariča, čije je izmasakrirano telo pronađeno u sredu ujutru u njegovom automobilu. Kobnog dana osumnjičeni su se sa ubijenim Nedeljkovićem našli kako bi prebili raniji dug, što se ubrzo završilo ubistvom.

- Prema dosadašnjim informacijama, sumnja se da su osumnjičeni te večeri ugovorili sastanak sa Nedeljkovićem da bi raspravili raniji sukob oko droge koji su imali. Navodno, Borisavljević je ubijenom muškarcu dugovao oko 300 evra, zbog čega su se kobne večeri i našli. S njim je bila i Tanaskovićeva - kaže izvor.

Kako navodi, ubrzo nakon što su se sastali na groblju, između osumnjičenih i ubijenog Nedeljkovića izbila je žustra svađa.

- Nedeljković je u jednom trenutku od besa zgrabio bejzbol palicu i njom udario devojku! To je Borisavljevića razbesnelo, nakon čega je izvadio nož i njime brutalno iskasapio žrtvu. Osumnjičeni su potom pobegli s lica mesta - kaže izvor.

Prema saznanjima, žrtva je odranije poznata policiji, a dovođena je u vezu s dilovanjem.

Pročitajte još:

- Nedeljković iza sebe ima pozamašni dosije i u više navrata je dovođen u vezu s preprodajom narkotika. Takođe, on iza sebe ima i osuđujuću presudu zbog saobraćajne nesreće u kojoj je stradao pešak, zbog čega je robijao tri godine. Nije isključeno i da je Nedeljković zapravo drogu prodao osumnjičenima, te da je te večeri, kada se zločin dogodio, zapravo trebalo da mu otplate dug za narkotike - dodaje sagovornik.

Podsetimo, iskasapljeno telo Nebojše Nedeljkovića pronađeno je u sredu rano ujutru u njegovom automobilu pored putu u Ulici Tanaska Rajića u Bariču. Sumnja se da je Nedeljković nakon napada još davao znake života i da je teško povređen pokušao da krene kolima da potraži pomoć. Ipak, on je od zadobijenih povreda izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s puta.

Policija utvrđuje sve okolnosti ovog zločina.

Bonus video: Krvavi pir na Zvezdari!