RTS
Alo!/Vladimir Marković
RTS

Alo!/Vladimir Marković

RTS, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Sa slobode će se braniti M. Đ. J, direktorka službe marketinga RTS-a, M. K, šef u službi marketinga RTS-a, i J. S, direktor "Dajrekt medije".

PROČITAJ JOŠ:

Tužilaštvo je nakon saslušanja ukinulo rešenje o zadržavanju osumnjičenih, a u daljem toku postupka će preduzeti sve mere za potpuno utvrđivanje činjeničnog stanja u ovom slučaju, kao i sve procesne mere za nesmetano vođenje krivičnog postupka, ističu u tužilaštvu.

Krivičnom prijavom obuhvaćena je i J. D, bivša direktorka "Dajrekt medije", koja je van zemlje i za njom je, kako je ranije saopšteno, raspisana potraga.

Osumnjčeni su na saslušanju izneli svoju odbranu, a tokom istrage biće urađena neophodna veštačenja.

Oni se terete za produženo krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica.

Radi se o pljački građana od 688 miliona - to je zastrašujuće!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 28.08.2019. 15:29 - 28.08.2019. 15:49 Stefanović je na konferenciji za medije pričao o velikim hapšenjima na RTS. Nebojša Stefanović, Foto: Alo!/ Rajko Ristić * Za Dragana Đilasa smatram da je vrlo nemoralan čovek jer je dok je obavljao važne državne funkcije postao milijader, uveo rijaliti u Srbiji, sada mu taj isti rijaliti smeta.

Prema rečima ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, oni se terete da su oštetili RTS i građane Srbije za 688 miliona dinara, a krivično delo izvršili u peridu od avgusta 2009. do 2018. godine.

"Dajrekt medija" je do 2013. bila u vlasništvu Dragana Ðilasa.

BONUS VIDEO: