PRAVOSNAŽNA PRESUDA! Saša Mirković osuđen na godinu dana zatvora!

On se tereti za zloupotrebu službenog položaja kojom je gradski budžet oštećen za oko 14 miliona dinara 2013. godine.

Saša Mirković
Saša Mirković, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Viši sud u Zaječaru pravosnažno osudio na godinu dana zatvora nekadašnjeg predsednika Skupštine opštine Zaječar Sašu Mirkovića.

On se tereti za zloupotrebu službenog položaja kojom je gradski budžet oštećen za oko 14 miliona dinara 2013. godine, rekla je Tanjugu portaprolka zaječarskog Višeg suda Svetlana Miljković.

MOJE IME JE NIKOLA, IDEM KA HITNOJ, UBOLA ME JE U VRATNU VENU! Devojka je iskasapila dečka, a onda se skinula potpuno gola i uradila MONSTRUOZNU STVAR!

Policija, ubistvo, ulica, masakr
Policija, ubistvo, ulica, masakr, Foto: Shutterstock, ilustracija

 
JEZIV PRIZOR NA ZEMUNSKOM KEJU Leš žene od oko 30 godina pronađen u Dunavu!

 

Istom odlukom pravosnažno je na uslovnu kaznu zatvora od osam meseci s rokom provere od tri godine osuđena i njegova tadašnja saradnica Milena Trajković.

Oni su osuđeni zbog krivičnog dela zloupotreba sluzbenog položaja u saizvršilaštvu, precizirala je Miljkovićeva. Ovom odlukom odbijene su sve žalbe i potvrđena je prvostepena presuda Osnovnog suda u Zaječaru.

STRAVIČNA NESREĆA U NIŠU Teško povređena devojčica (6) prevezena u Klinički centar!

Mirković je osuđen jer je prekoračivši granice svojih ovlašćenja usmeno naložio saradnici Mileni Trajković da izvrši nabavku robe, ne pridržavajući se Zakona o javnim nabavkama, a posredovao je i da Gradska uprava Zaječara od jednog privrednog društva iz Beograda izvrši nabavku robe ukupne vrednosti od 13.960.799,90 dinara.

Time je pričinjena šteta budžetu Grada Zaječara u pomenutom iznosu.

Povezane vesti

 • Korisnik: Aleksandar
  22/05/2019 - 12:34
  Ma ovo je fenomenalno. Mazneš nezakonito 120.000 eura, dobiješ 1, slovima JEDNU GODINU. Izađeš kao prebogat čovek, fantazija koja se sve više sviđa ovima iz vlasti. Niko mu imovinu nije zapletio, niko mu nije oduzeo ništa, ma milina, pravna zemlja.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi