Hitna pomoć
Alo!/ Dejan Briza
Hitna pomoć

Alo!/ Dejan Briza

Hitna pomoć, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Saša Živanović (37) nastradao je u saobraćajnoj nesreći koja se u četvrtak posle podne dogodila u mestu Milavčići na magistralnom putu Kraljevo-Kragujevac kada je na njegov automobil “reno tvingo” sa kamiona sa kojim se mimoilazio pala rolna lima teška devet tona.

Otac

Facebook printscreen

Otac, Foto: Facebook printscreen

Teško povređeni vozač automobila prebačen je u Opštu bolnicu Studenica gde je preminuo.

Vozaču kamiona novopazarskih registarskih oznaka određen je pritvor i tokom istrage biće utvrđeno da li je roba u prikolici bila adekvatno vezana sigurnosnim sajlama.

Nastradali Saša Živanović rođen je u Austriji gde je živeo sa majkom Jelicom. Sašin otac Slobodan je rodom iz Požarevca, a pre nekoliko godina je u Vrnjačkoj Banji kupio vilu i bavi se turizmom.

- Brata volim najviše na svetu, on, moja deca i njegova sedmogodišnja ćerka su mu sve u životu. Bolje da sam ja poginuo, bolje mene da je ubio taj lim. Hoću i mene da sahrane, hoću i ja da legnem pored njega - rekao je Sašin rođeni brat Zlatko.

Policija, udes

Alo!/Marko Metlaš

Policija, udes, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Saša je bio oženjen u Austriji ali se razveo, a iz tog braka ima sedmogodišnju ćerku. Bivša supruga i ćerka odmah su pošle za Srbiju kada su čule da se tragedija dogodila.

- Moj Sale je mnogo bio vezan za ćerku, non stop se dopisivao sa njom, pozivali su se dvadeset puta dnevno. Bio je odličan otac, najbolji brat i sin. Tražio sam da mi ga pokažu, išao sam u kapelu ali su mi rekli da to ne radim, da je bolje da ga pamtim živog i nasmejanog - kaže Zlatko.

Prijatelji ove porodice kažu da će Saša biti sahranjen u Vrnjačkoj Banji jer je to želja njegovog oca Slobodana.