Mladen Mijatović
Youtube Printscreen
Mladen Mijatović

Youtube Printscreen

Mladen Mijatović, Foto: Youtube Printscreen

 

Novinar Televizije Pink i verenik Dee Đurđević, Mladen Mijatović, rekao je da je zdravstveno stanje voditeljke poboljšano i da su lekari zadovoljni i operacijom i dosadašnjim postoperativnim tokom.

Pročitajte još:

On je gostovao u "Novom jutru" kod Predraga Sarape, a voditelj je bio vidno potresen pričom o svojoj koleginici, drhtavog glasa i na ivici suza.

Mijatović je dodao da nije mogao da vidi Deu jer se ona nalazi u šok sobi, na intenzivnoj nezi i podsetio da su, prema rečima lekara, 72 posle opercija ključna i oni ističu sutra u 14 sati.

Dea Đurđević

Printscreen

Dea Đurđević, Foto: Printscreen

- Lekari su rekli da je to rok koji treba da bude ispoštovan kako bi se na pravi način video rezultat operacije. Dea je imala izuzetno teške povrede, politraume, nije bila u pitanju samo ruka, koja je najteža povreda, koja je bila otkinuta. Dea ima najbolji medicinski tretman, dobro se oporavlja, to je ono što lekari kažu, vedrog je duha, stabilna, izuzetno jaka i veliki borac – istakao je Mijatović, koji je sve vreme zvučao optimistično i uveren u oporavak.

Prema njegovim rečima, preporuka lekara je da bude izolovana od spoljnog sveta zbog što bržeg oporavka.

Kako je dodao, Dea je pitala kakvo je stanje u redakciji i rekla da želi što pre da se vrati na posao i da jedva čeka da počne da radi.

- Saznala da joj je veliki broj ljudi, kako kolega tako i građana širom Srbije pružilo podršku i zahvalila se na rečima podrške i rekla da će i lično to uraditi kada se bude oporavila. Dea je videla Željka Mitrovića koji je posetio na bukvalno jedan i po minut uz pratnju medicinskog osoblja, a ona ga je pitala kakvo je stanje u redakciji i šta ima da se radi - rekao je Mijatović dajući primer kakav je Dea borac.

Napomenuo da su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak 7. februara pored Dee povređene još dve osobe. Obe osobe su, kako je naveo, zadobile lakše povrede i prema nezvaničnim informacijama, otpuštene su na kućno lečenje.

Preporučujemo još:

Tokom priče o Mariji Dimitrijević koja je pomogla Dei na licu mesta, Mijatović se čak i zahvalno osmehnuo.

- To je primer jednog humanog i prvenstveno ljudskog čina - opisao je on.

Komentarišući vozača autobusa koji je uradio njegovi koleginicu i devojku, Mijatović je ostao objektivan, rekavši da ne želi da prejudicira i da je istraga u toku.