DRAMATIČNA SCENA U PRESTONICI Saobraćajna nezgoda na Kanarevom brdu, autobus "popeo" automobil na krov drugog vozila!

Nezgoda u kojoj je pričinjena veća materijalna šteta, dogodila se sinoć kada je autobus, u Ulici Pere Velimirovića na Kanarevom brdu, "pokupio" tri automobila koja su bila parkirana.

Policija, Uviđaj
Policija, Uviđaj, Foto: Alo!/Marko Metlaš

 

* Nezgoda se desila na Kanarevom brdu sinoć oko 22 časova

* Autobus je "pokupio" 3 automobila

* Policija je bila na licu mesta i uzrok će biti sigurno otkriven 

Nezgoda u kojoj je pričinjena veća materijalna šteta, dogodila se sinoć oko 22.00 sata kada je autobus, u Ulici Pere Velimirovića na Kanarevom brdu, "pokupio" tri automobila koja su bila parkirana.

Nakon udarca autobusa, koju pokriva Konzorcijum privatnih prevoznika, automobili su prosto nabacani jedan na drugi.

KRVAVI OBRAČUN NA ULICAMA MEKSIKA Filmsko hapšenje El Čapovog sina! Žestok obračun policije sa članovima ozloglašenog narko kartela - nastao neviđeni haos!

Autobus je jedan od automobila uspeo da popne na krov drugog vozila, dok je treće skoro potpuno smrvljeno sa obe strane. Srećom, uprkos prilično dramatičnim slikama, u ovoj saobraćajnoj nesreći nije bilo povređenih.

Šta je bio uzrok ovog incidenta utvrdiće detaljna istraga pošto je policija izvršila uviđaj na licu mesta, a nešto više znaće se i nakon razgovora vozača sa nadležnima iz njegove firme.

https://www.alo.rs/vesti/drustvo/medicinske-sestre-ce-dobiti-od-45-684-dinara-a-iznenadicete-se-kad-vidite-koliko-ce-imati-ostali/259375/vest

 

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi