Policija
Alo!/ Rajko Ristić
Policija

Alo!/ Rajko Ristić

Policija, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

23.41 Prema poslednjim informacijama, vozač putničkog vozila preminuo je na licu mesta, a suvozač i motociklista prevezeni su u Klinički cenatar u Kragujevcu i stepen njihovih povreda se utvrđuje.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se večeras oko 22 sata na putu Topola-Beograd. Prema nezvaničnim informacijama, tri osobe su povređene i prebačene u KC Kragujevac.

Pročitajte još:

Kako prenosi topolski radio "IFM", nesreća se dogodila na delu puta kod restorana "Jezero" blizu ulaza u Topolu.

Uviđaj je u toku, a u udesu je učestvovao motociklista i automobil marke "jugo". Prema nepotvrđenim informacijama, motociklista se zakucao u "juga" u kojem su se u tom momentu nalazile dve osobe.

Ispovest Đorđeve (22) bake: "Otišao je preksinoć, samo u majici i šortsu!" Ovo joj je rekao pre tragedije, srce da stane (FOTO)

AUTOR: Večernje novosti/ Alo.rs / B. P. DATUM I VREME: 11.08.2019. 19:19 Četvoro mladih izgubilo život Đorđe Belušević, Foto: Facebook printscreen U kući Đorđa Beluševića (22), mladića tragično nastradalog u saobraćajnoj nesreći koja se u petak dogodila na Ibarskoj magistrali kod Ljiga, prisutni su samo lelek, suze i neverica.

Put je zatvoren za saobraćaj. Policija apeluje da se koriste alternativni pravci (Stari put preko Aranđelovca).

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!