Sanja i Miša
Screenshoot Instagram
Dragoslav - Miša Ognjanović

Rajko Ristić/Alo!

Dragoslav - Miša Ognjanović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Komemoracija povodom smrti advokata Dragoslava Miše Ognjanovića održana je danas u prostorijama Advokatske komore Srbije. Osim porodice komemoraciji je prisustvovalo i više od stotinu advokata.

Sin Miše Ognjanovića koji je ranjen u noći ubistva

Alo/Dejan Briza

Sin Miše Ognjanovića koji je ranjen u noći ubistva, Foto: Alo/Dejan Briza

Komemoraciji je prisustvovao i Ognjanovićev sin, koji je ranjen prilikom ubistva advokata u subotu uveče ispred njegovog stana u Novom Beogradu, ali i Ognjanovićeva supruga, misica Sanja Papić.

U crnini, vidno potrešena i tužna, Sanja je sedela i gledala u Mišinu fotografiju, a oči je prekrila velikim sunčanim crnim naočarama.

Sanja Papić

Alo!/Dejan Briza

Sanja Papić, Foto: Alo! / Dejan Briza

Sala za sastanke je bila ispunjena do poslednjeg mesta pa su advokati stajali i u hodniku i na stepeništu zgrade komore u Dečanskoj ulici.

Sahrana Ognjanovića će se obaviti sutra na Novom Groblju u Beogradu.

 

3 of us ❤️?

A post shared by Papic Sanja (@misssanjapapic) on Sep 2, 2017 at 8:11am PDT

  

Komentari (3)

Ajd

30.07.2018 18:45

Dama je mogla da skine naocare, a ne da glumi tu nesto, a nzm zbog cega. Suze podocnjaci i sl u tuzi za nekim se ne kriju. U teskim trenucima se ne gleda na lepotu i to da li ce mediji nekoga uslikati bez sminke i sa podocnjacima. Tada nikome ne pada na pamet da gleda na svoj izgled, vec muci muku sa onim sto ga je snaslo. A ova ne zali za njim, vec za sobom i glumi sad tu ozaloscenu udovicu, a za par dana ce ga i zaboraviti. Sada samo misli kako da se docepa nekog nasledstva, ali slabo sta ces.

ojadjen od tih advokatskih baraba

30.07.2018 19:21

i ? jel neko ima petlju pa da kaze nesto kojim metodama jer postizao da oslobadja kriminalce, ... ne samo on nego skoro pa svi ti bajni advokati!!! Hocete pare, lizete se sa krimosima, a necete da vas opece!!!???!!! Ja da se pitam prvo bi im ukinuo komoru da bude privatna i da licence moze da da samo drzavi organ, a i da oduzima. Uveo bi im jace poreze, fiskalne kase,... a za pokusaje korupcije bi im sekao ruke ili jezik pa da ih svi prepoznamo.

Molim vise od 500 karaktera za komentar

30.07.2018 21:42

I, ako se otkrije ko ga je ubio, hoce li advokati da se otimaju ko ce da brani ubicu? Jer, zaboga, i taj ubica ima prava na advokata. Tako su nam bar advokati uvek do sada pricali.