EMILIJA IPAK NIJE PRONAĐENA Samo je njen telefon lociran! Policija preduzela sve mere

Sve veća misterija!

 

Nestala Emilija
Nestala Emilija, Foto: facebook.com

Vest da je Emilija Ema Fejzić (17) iz Surdulice pronađena obradovala je Srbiju, međutim, te informacije nisu u potpunosti istinite. Kako su njeni roditelji rekli, njihova kćerka još nije nađena.

- Nisu je pronašli, to je laž. Njen telefon je samo lociran preko granice - kratko i uspaničeno rekli su roditelji. 

EMILIJA JE NESTALA PRE 24 SATA! Roditeljima stigla dojava da je viđena u kolima na Horgošu, a onda su dobili i čudan SMS!

- Policija u Vranju preduzima intenzivne mere na njenom pronalasku, sve naše raspoložive mere se koriste. Mi se nadamo da će se sve završiti kako treba - rečeno je iz PU Vranje.

Ovim navodima je potvrđeno da devojčica još nije pronađena. Da podsetimo, Emilijin nestanak prijavljen je 26. novembra kada je krenula ujutru u školu, ali do odredišta nije stigla.

Nakon nekoliko sati, mediji su prenosili da je ona, navodno pobegla sa momkom u Nemačku. Kao i da se, prema pisanjima medija, SMS porukama javila roditeljima i rođacima. Oni su otpočetka sumnjali u autentičnost tih poruka, jer kako su rekli "to nije njen stil pisanja”.

Prema jučerašnjim navodima, Emilija je sa još jednom osobom u 17.10 automobilom BMW prešla granični prelaz Horgoš prema Mađarskoj.

Prema istom izvoru, ona se navodno udala za mladića rodom iz Ćuprije, sa kojim je i bila u automobilu prilikom prelaska državne granice.

Međutim, ni porodica ni policija još nemaju dokaze o njenom navodnom bekstvu i udaji.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi