Policija
Alo!/ Rajko Ristić
Policija

Alo!/ Rajko Ristić

Policija, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

- Stefane, hvala ti što smo te poznavali, što smo upoznali tvoju dobrotu koju nikada nećemo da zaboravimo - rekao je jedan od njegovih prijatelja koji su se okupili iznad humke momka koji je stao da pomogne neznancu, a onda poginuo.

Nije postojao čovek u Niškoj Banji koji se nije rečima žalosti osvrnuo na tragediju koju je doživela porodica Kocić. Otac i majka, Zvezdan i Biljana, kao i sestre Jelena i Marija uplakani su ispratili sina i brata. Pored humke u kojoj će počivati Stefan bili su njegovi nerazdvojni drugari s kojima je delio i dobro i zlo.

Pročitajte još:

Jedan od najboljih drugova Stefana Kocića (20) iz Niške Banje koji je bio sa njim kobnog jutra kada je naleteo na njega automobil BMW i ubio ga na licu mesta, Aleksandar Mladenović kaže da je nedostajalo desetak sekundi "da Stefan i danas bude živ", a pošto su pomogli prolazniku na putu da zameni gumu. Aleksandar je treći drug koji je tog jutra bio sa Stefanom i Markom Mijalkovićem.

Stefana Kocića je u četvrtak oko 3:45 na ulazu u Nišku Banju udario Dejan M.(27) kome je Više tužilaštvo jutros odredilo pritvor od 30 dana.

Pucnjava u Sjenici, oružani obračun! Napadač u bekstvu!

AUTOR: Alo/Indeksonline.rs/V.M. DATUM I VREME: 10.08.2019. 15:57 Opšta pometnja! Foto: Alo!/ Masanori Jošida U selu Gornja Vapa kod Sjenice došlo je do pucnjave u kojoj je jedno lice ubijeno a drugo teško ranjeno. TEŠKA NESREĆA NA HALKIDIKIJU Prevrnuo se automobil sa srpskom porodicom! Ima povređenih Nakon kraće svađe, D.P.

 

- To je zaista bio neverovatan splet okolnosti koji je doveo do neviđene tragedije. Mi smo pomogli tom čoveku sa "Zastavom 101" da promeni gumu. Sve je bilo gotovo, za desetak sekundi pa i manje mi bi krenuli kući. I onda u jednom trenutku, neverovatan udarac - priča Aleksandar. On kaže da je nakon udara, par sekundi bio u kraćoj nesvesti.

- Ja nisam ni video BMW, tako sam nekako bio okrenut. BMW je mene praktično celim retrovizorom udario tako da me je odbacio direktno na kičmu i ja nisam mogao da ustanem. Marko je otišao do Stefana i vikao na vozača BMW-a koji je bio potpuno raspamećen. U tom trenutku je čovek kome smo pomogli "mrtav ladan" seo u svoju "Zastavu", pokrenuo motor i otišao, uprkos tome što je naš drug Marko nepomično ležao. Potpuno mi je neshvatljivo da je čovek nakon takve nesreće mogao da ode i ne pomogne unesrećenima - objašnjava Aleksandar. On navodi da je nakon toga nastala prevelika tuga. Da su došli ljudi sa obližnje benzinske stanice da pomognu jer u okolini u to doba nije bilo nikoga.

Prevrnuo se automobil sa srpskom porodicom! Ima povređenih

AUTOR: Alo.rs/Telegraf.rs/A.M. DATUM I VREME: 10.08.2019. 15:16 - 10.08.2019. 16:22 Automobil šabačkih registracija Policija, ubistvo, hitna pomoć, pucnjava, rotacija, Foto: Shutterstock * Srpska porodica doživela saobraćajku * Danas oko 12 sati na Halkidikiju u Grčkoj dogodila se saobraćajna nesreća * Automobil se u nesreći prevrnuo na krov Danas oko 12 sati na Halkidikiju u Grčkoj dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo jedno vozilo šabačke registracije.

Krivcu 30 dana pritvora

Više tužilastvo u Nišu je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv okrivljenog Dejana M. (27) kome je odrđen pritvor do 30 dana. On je u trenutku udara imao 2,2 promila alkohola u krvi.

- Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja oz cl 297 KZ. po predlogu Viseg tuzilastva, njemu je određen pritvor do 30 dana, a zbog postojanja okolnosti da bi boravkom na slobodi mogao uticati na svedoke koje je potrebno ispitati kao i zbog uznemirenja javnosti - saopštili su jutros u subotu u Višem javnom tužilaštvu.

 

Cela porodica iz Jabukovca likvidirana po istom principu - ovakvu grozotu mrtvozornici nisu nikad videli!

AUTOR: Alo.rs/ Blic/ M. I. DATUM I VREME: 10.08.2019. 12:00 Po selu kruži šokantno saznanje. Jabukovac, Foto: Printscreen * Završena obdukcija * Oružje još nije pronađeno * U toku je intenzivna potraga za počiniocem Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić i sestričina Dragana hladnokrvno su likvidirani hicima u glavu, pokazali su preliminarni rezultati obdukcije koje nezvanično saznaju mediji.

Pronađena "pobegulja" iz Zastave 101

Policija je pronašla vozača "Zastave" kome je Stefan Kocić pomagao da promeni gumu u Niškoj Banji. On je vozio neregistrovanu Zastavu 101, a pronađen je u belopalanačkom selu Dolac.

- Vozač Zastave za sada nije obuhvaćen krivičnom prijavom za odlazak s lica mesta i nepomaganje unersećenima - nezvanično nam je rečeno u tužilaštvu.

BONUS VIDEO: HORDER NA ZVEZDARI! Zatrpao dvorište đubretom, tu kolje golubove, dere zečeve i besi kokoške