Spasioci na jezeru u kojem se udavio Bogdan Ilić
Alo
Spasioci na jezeru u kojem se udavio Bogdan Ilić

Alo

Spasioci na jezeru u kojem se udavio Bogdan Ilić, Foto: Alo

Mladić L. G. (17) je pod dejstvom alkohola i opijata vozio auto svog oca "pežo 206", kojim je sleteo s puta i survao se u jezero Veliki zaton kod Majdanpeka, kada je poginuo mladi MMA borac i bokser Bogdan Ilić (19), dok je Vuk Đ. (17) izgubio svest kada je ispao iz automobila. Osumnjičeni L. G. (17) ima dosije u policiji zbog više krivičnih dela, a policija u Majdanpeku će protiv njega podneti krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu zbog sumnje da je 3. maja pijan i drogiran vozio "pežo 206", koji je udario u brdo i sleteo u jezero Veliki zaton.

Vozač L. G. i Vuk Đ. su uspeli da se spasu, dok je Bogdan Ilić zatečen mrtav u automobilu koji se prevrnuo na krov i završio na dnu jezera. Obdukcijom je utvrđeno da se Bogdan udavio. Kako saznajemo, Bogdanovi drugovi su gledali nesreću jer su igrom slučaja bili u automobilu iza "pežoa 206".

Roitelji Bogdana Ilića

Alo

Roitelji Bogdana Ilića, Foto: Alo

Majka jednog od dvojice momaka koji su svedoci nesreće ispričala je da su videli jeziv prizor.

- Posle nesreće su ugledali mladića oblivenog krvlju i drugog dečka koji je plutao na površini jezera i tad je krenula borba! Istrčali su iz auta i učinili sve da pomognu drugovima. Moj sin je skočio u vodu i izvukao momka koji je plutao, dao mu veštačko disanje, dok je njegov drug zvao Hitnu pomoć. Za Bogdana , nažalost, nije bilo spasa - rekla je majka jednog od dvojice momaka koji su svedoci nesreće.

Bogdan Ilić

Društvene mreže

Bogdan Ilić, Foto: Društvene mreže

Bogdan je juče sahranjen na groblju u Majdanpeku. Njegov otac je posle nesreće potvrdio da je Bogdan nedavno upisao auto-školu i da je tek počeo da pohađa časove vožnje.

- Sad je sve nebitno... Samo znam da mog sina više nema... - jedva je izustio otac.