Sahrana male Anđeline
Petar Marković
Sahrana male Anđeline

Petar Marković

Sahrana male Anđeline, Foto: Petar Marković

Mali, beli kovčeg u kome se nalazilo Anđelinino telo, iz kuće je stavljen na traktor, odakle je sprovod krenuo kao groblju.

Majka i baka devojčice vozile su se na traktoru pored deteta i neutešno su plakale.

Devojčicina baka je kukala: "Anđo, sine, ružna ti je ta kuća, izađi i pođi sa nama".

Sahrana male Anđeline

Petar Marković

Sahrana male Anđeline, Foto: Petar Marković

Kada je kolona stigla do groblja, sliku devojčice i cveće su nosili Anđelini brat i sestra.

Sahrana male Anđeline

Petar Marković

Sahrana male Anđeline, Foto: Petar Marković

Anđelinina baka je ponavljala: "Pile moje bakino, ne mogu više. Ruke ti se osušile da bog da, zlotvore!".

Sahrana male Anđeline

Petar Marković

Sahrana male Anđeline, Foto: Petar Marković

Majka je samo ćutala. I najtvrđi muškarci puštali su suze u tišini...

Svi koji su prisustvovali sahrani poželeli su ubici da umre u najgorim mukama.

 

Mala Anđelina je sahranjena bez prisustva sveštenika jer nije bila krštena.

Prijatelji i rodbina su se pre sahrane okupili u kući gde u kojoj je devojčica živela i izjavljivali saučešće devojčicinoj majci i ostalim članovima porodice.

Sahrana male Anđeline

Petar Marković

Sahrana male Anđeline, Foto: Petar Marković

Sahrani je prisustvovalo oko 50 ljudi, uglavnom članovi porodice, komšije i prijatelji.

Sahrana male Anđeline

Petar Marković

Sahrana male Anđeline, Foto: Petar Marković

 

 

Komentari (14)

kole

12.07.2016 15:58

Da li samo ja vidim ili još neko da pored posmrtnice male Anđele Stefanović stoji posmrtnica za dete Stefanović Lazar? Čije je to dete, jel to iz iste kuće, šta se desilo?

Nata

12.07.2016 16:22

@kole - To je Andjin brat od ujaka, pisalo je da su mu dva mala deteta umrla u toj kuci ?

Jeja

12.07.2016 16:26

@kole - Brat od ujaka male Andje koji je preminuo sa samo 8 meseci

Nataša

15.07.2016 09:53

@kole - Do ovog komentara (osim jednog) nisam mogla da pojmim zdravim razumom davanje minusa... Ali sada se pitam i ko stavlja pluseve... (Na odgovore "Nate" i "Jeje" koji su samo objašnjenja, a u osnovi je nešto što je tragično. Dakle potpuno je besmisleno uopšte ići i na minus, a kamoli "lajkovati".) Pa ljudi, šta vam je sa mozgom...?!

lili

12.07.2016 16:15

Jadno, jadno detence u kojim je mukama umiralo dok se ovaj prokleti idiot zasladjivao i zivom detetu utrobu cepao i kidao - njemu bi cak i kamenovanje i kastriranje bile preblage kazne - to treba polako sadisticki ubijati, satima....Moje najiskrenije saucesce porodici malog andjelcica, Andjeline!

Nelex

12.07.2016 17:33

Saucesce porodici male Andje. Verujem da su Andjeli suptili malu mucenicu Andju u narucje Bozije. Inace taj zlotvor nece preziveti robiju. U to verujem. Zato sto i robijasi imajiu decu i preziru takve zlotvore i pedofile i nijedan pedofil koji je ubio svoju zrtvu nije preziveo robiju. Tako da nece ni ovaj.

Da nepoverujes

12.07.2016 20:08

@Nelex - Svaka cast na komentaru Nelex. Vidi ti ovo!? Neki manijak ti je dodelio minus na ovaj komentar koji je sasvim relevantan za onog manijaka. Taj lik ovim cinom deobom minusa pruza podrsku tom manijaku. Bolesnik Saucesce porodici i neka mala Andja pociva u miru.

A,Vucic kaze?

12.07.2016 17:43

Vucicu,da li si pripremio sta ces reci narodu?Ubice i silovatelji vrsljaju po Srbiji,a ti samo obecavas sarene laze! Prece ti je da zbrines americke teroriste?

Глориа

12.07.2016 19:21

Нека мали анђео почива у миру. Да човеку пукне срце од туге. Али морам да кажем да се деца морају чувати. Нема више оно - комшија је па му верујемо. Видите шта учини монструм а кажу волео је децу и имали су поверење у њега. Без жеље да мудријам али мајка је дебело "заказала" у чувању трогодишње бебе. Смучило ми се више да читам о трагичним судбинама деце (нестало, убијено, удавило се, силовано... ).Родитељи, где сте?

Nataša

14.07.2016 08:00

@Глориа - Mislim da je skroz neprimereno, čak i vrlo ružno, u celoj situaciji i s' obzirom na sve, akcenat baciti na okrivljavanje majke. Šta ako ta žena na neki način nije bila sposobna ili u mogućnosti za drugačije... A na kraju krajeva, koji je to roditelj svaki minut sa svojim detetom, vode li ih sa sobom na posao, budu li sa njima u jaslicama, obdaništima, sede li u školskim klupama zajedno, sumnjaju li i u rodjene sestre, majke, očeve ili braću da ih pričuvaju ili prošetaju negde?... Itd. Gluupost.

Zalosno

12.07.2016 21:23

Sahrana bez svestenika jer nije bila krstena, otac je nikad nije priznao...mati milatuga pregolema. Ni kriva, ni duzna zavrsila svoj kratki zivot u mukama koje normalna osoba ne moze da shvati. Imam dete od tri godine, od kada sam procitala vest o ovom dogadjaju, ne mogu da se smirim

viktorijanaviki

12.07.2016 22:48

@Zalosno - Potpuno se slazem,eto kao da ste mi misli procitali...maleno,krhko,nevino i nesrecno dijete.Razlog razlaza roditelja,nepriznavanja,bez sredstava i za krstenje ,bez popa,krsta...da u najgorim mukama ode sa ovog svijeta.Andjele mali,ti si vec malena svjetlost na nebu...prokletniku jos vecu muku od tvoje zelim...

Nataša

13.07.2016 04:47

@Zalosno - Ni jedna zver medju životinjama ne može biti ni iz bliza monstruozna kao što su to zveri medju ljudima...Tuga,tuga,tuga do beskraja...Ali ima još toga što je žalosno...Da se neki sveštenik nije pojavio makar samo kao običan čovek na toj sahrani...Žalosno je i što je tako malo ljudi bilo,dok se na sahrane kojekakvih bitangi sjativala cela Srbija...A šta reći za to što je mala mučenica prevezena traktorom,jer se niko nije našao za primerenije...I još nešto-'ej,državo,ispituješ li ko lupa minuse?

Драгомир

13.07.2016 09:45

@Zalosno - Шокирао сам се и додао ми се још већи бол када сам прочитао да није био поп на сахрани ЈЕР ДЕТЕ НИЈЕ КРШТЕНО А ОД ОЦА НЕ ПРИЗНАТО !Може бити да је отац сумњао да девојчица није његова а мислим да је истина у вези новца.КРШТЕЊА,БАТО,КОШТАЈУ?А ту су попови ... попови!Човек се обесио и поп је био?Као,изнашао се неки црквени параграф који дозвољава присуство попа на сахрани самоубици.А ЗА АНЂЕЛУ НИЈЕ БИО ПАРАГРАФ?То значи да свако обавезно МОРА да крсти дете? Луксузни аути коштају,бато!