Rejčel Mekkju
Twitter printscreen
Rejčel Mekkju

Twitter printscreen

Rejčel Mekkju, Foto: Twitter printscreen

Rejčel Mekkju (14) zabrinula je svoje roditelje kada se juče nakon škole nije pojavila kući. Rejčel je školu napustila u petak oko 16:30 časova i krenula ka Banovom Brdu gde živi sa roditeljima, ali kući nije stigla. Zabrinuti roditelji su, pošto se ona nije pojavila u uobičajno vreme kući, pozvali policiju koja je odmah reagovala i krenula u potragu, a u potragu su se uključili i zaposleni u Ambasadi SAD u Beogradu i brojni građani.

Pročitajte još:

Posle višečasovne potrage devojčica je pronađena u centru grada u Knez Mihailovoj ulici, oko 23 sata.

Preporučujemo i ovo:

 

- Vodeći se opisom policajci su devojčicu pronašli negde oko 23 sata kako ide ulicom od Kalemegdana ka Terazijama. Bila je vidno uplašena i uznemirena. Kada su joj policajci prišli i obratili joj se, gestovima im je dala do znanja da ih ne razume. Kada su joj se obratili na engleskom i upitali je dali je ona Rejčel, devojka je zaklimala glavom sa suzama u očima - priča za Alo! izvor iz policije.

Policajci su devojčicu smirili i odveli je u najbližu policijsku stanicu, a nakon toga obavestili njene roditelje da je pronađena. Bila je uplašena jer se izgubila, a nije ustanovljeno dali je išla peške ili previzim i kako je uopšte dospela u centar grada.

devojčica

Pink.rs

devojčica, Foto: Pink.rs

Čim su obavešteni da je devojčica pronađena u stanicu su došli njeni roditelji i osoblje Ambasade SAD. Rejčel je zaplakala kada je ugledala roditelje, a i oni su se rasplakali od sreće.

Čim je devojčica sa roditeljima napustila stanicu iz Ambasade SAD stigle su pohvale na rad naših službi. Ambasada je takođe zahvalila i svim građanima koji su učestvovali u potrazi za malom Rejčel.