Ubistvo na Trošarini, Trošarina uviđaj policija
Marko Metlaš
Ubistvo na Trošarini, Trošarina uviđaj policija

Marko Metlaš

 uviđaj policija, Foto: Marko Metlaš

* Posle napada nepoznatog čoveka, povređeni odmah prevezen na Urgentni centar 

* Sa ubodnim ranama trčao ka Glavnoj ulici u Zemunu gde je anleteo na policijsku patrolu

* Pao ispred trafike, a policija je odmah ogradila taj deo

U Glavnoj ulici u Zemunu, nedaleko od pozorišta "Madlenijanum", danas oko 12.40, muškarac je zadobio teške povrede nakon što ga je nepoznata osoba više puta ubola nožem u leđa i trenutno ga operišu u Urgentnom centru.

Muškarac je pao ispred obližnje trafike u Glavnoj ulici koju je policija odmah ogradila.

Međutim, napad se dogodio nešto ranije, na raskrsnici Svetogorske i Rajačićeve ulice, gde su vidljivi tragovi krvi na potezu od nekoliko desetina metara koji je sada takođe potpuno ograđen.

Ispred pozorišta Madlenijanum strašna scena!

AUTOR: Kurir/D.S. DATUM I VREME: 12.11.2019. 13:39 - 12.11.2019. 14:13 Užas! Madlenijanum, Foto: Printscreen Muškarac je teško povređen kada je oko 13 sati, ispred pozorišta Madlenijanum u Glavnoj ulici u Zemunu, izboden u leđa. Hitna pomoć i policija brzo su odmah stigli na lice mesta. Muškarac je, kako saznajemo, prevezen na reanimaciju u Urgentni centar.

Povređeni muškarac je tu zadobio nekoliko ubodnih rana, na leđima, ramenu, ali i licu. On se zatim dao u beg ka Glavnoj ulici gde je, ispred trafike, naleteo na policijsku patrolu i pao na zemlju.

Oni su videli da je imao okrvavljeno lice, ali su tek posle nekoliko trenutaka otkrili da ima i nekoliko ubodnih rana po telu.

Začula sam jak vrisak, a onda videla povređenog muškarca u crvenom duksu koji je stavljao nešto u kola. Na drugoj strani, još jedan muškarac je trčao Rajačićevom ulicom - ispričala je jedna od komšinica.

Policajci i inspektori koji vrše uviđaj, u jednom trenutku su ušlu u garažu obližnje kuće i u njega ubacili jedan automobil koji, kako se pretpostavlja, pripada napadnutom muškarcu.

Pročitajte još:

 Ono što upada u oči prolaznicima je činjenica da se na terenu nalazi popriličan broj policajaca, kako onih u uniformi, tako i onih u civilu.

Poziv smo primili u 12.40, naše ekipe su još na terenu tako da nemamo detaljnijih informacija o stepenu povreda - rekli su iz Hitne pomoći.

Povređeni je sa teškim povredama transportovan u Urgentni centar.

On je na operaciji i tek nakon završetka hirurške intervencije imaćemo konkretnije informacije - rekli su za "Blic" iz Urgentnog centra.

Bonus video: HORDER NA ZVEZDARI! Zatrpao dvorište đubretom, tu kolje golubove, dere zečeve i besi kokoške