Nesreća, saobraćajna nesreća, saobraćajka, sudar
Shutterstock
Nesreća, saobraćajna nesreća, saobraćajka, sudar

Shutterstock

Nesreća, Foto: Shutterstock

19.31 Prema poslednjim podacima, uprkos naporima lekara, vozač renoa je preminuo.

18.17 U nesvakidašnjoj saobraćajnoj nezgodi koja se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodila u četvrtak, oko 16.30, u selu Milavčići na regionalnom putu Kraljevo – Kragujevac, teško je povređen vozač automobila „reno tvingo“, vrnjačke registracije.

Austrija, policija

Profimedia

 

Kako se nezvanično saznaje, nezgoda se dogodila kada je iz tovarnog dela šlepera novopazarske registracije, koji se kreatao prema Kraljevu, u blagoj krivini iz još neutvrđenih razloga ispala rolna lima, teška oko devet tona, i pala direktno na „reno“ koji je dolazio iz suprotnog pravca, a zatim se dalje otkotrljala rušeći pred sobom zaštitnu ogradu kraj puta i saobraćajnu signalizaciju.

Tom prilikom, u gotovo potpuno smrskanom „renou“, vozač je zadobio teške povrede zbog kojih je sanitetskim vozilom hitno prevezen u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu gde je i zbrinut.

Policija

Alo/ Masanori Jošida

Zbog udesa i uviđaja pripadnika kraljevačke saobraćajne policije, saobraćaj je na ovoj deonici puta kratkotrajno bio u potpunom prekidu, a potom se jedno vreme odvijao naizmenično jednom saobraćajnom trakom.

Više okolnosti pod kojima se ova nesvakidašnja nezgoda dogodila biće poznato nakon istrage koja je u toku.