Dragoslav - Miša Ognjanović
Dejan Briza/Alo!
Dragoslav - Miša Ognjanović

Dejan Briza/Alo!

Dragoslav - Miša Ognjanović, Foto: Dejan Briza/Alo!

Prva žena ubijenog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića (57) sa kojim ima sina Petra (26) takođe će doći sutra na njegovu sahranu, saznaje Alo!.

Ognjanovićeva prva supruga se zove Nina i poslovna je žena lepog izgleda, a vest o smrti bivšeg supruga ju je zatekla u Španiji, saznaje ALO!

"Nina je sa Mišom u braku bila nekoliko godina, a onda su se razveli. Međutim, ostali su u korektnim odnosima u vezi odgoja svog sina Petra. Ona se kasnije ponovo udala i živi u Beogradu", kaže sagovornik ALO!.

Sin Miše Ognjanovića koji je ranjen u noći ubistva

Alo/Dejan Briza

Sin Miše Ognjanovića koji je ranjen u noći ubistva, Foto: Alo/Dejan Briza

On otkriva da je Nina zgodna crnka i da se ne voli eksponirati u javnosti.

"Radi za jednu grčku kompaniju i uspešna je poslovna žena. U drugom braku nema dece i posvećena je svom sinu i drugom suprugu", navodi izvor ALO!. Na sahranu će takođe da dođe i njegova druga supruga Natalija Mihić (bivša Plejboj zečica) sa kojom ima maloletnog sina Mihaila. Sa njom se razveo pre nekoliko godina. Iz trećeg braka sa misicom Sanjom Papić ima ćerkicu Laru, staru devet meseci.

Sahrana Dragoslava Miše Ognjanovića biće sutra na Novom groblju u Beogradu u 13:30. Potraga za njegovim ubicom koji ga je usmrtio u subotu uveče ispred zgrade u kojoj je živeo je i dalje u toku.

 

 

 

Komentari (7)

Bože sačuvaj

31.07.2018 14:28

Sta reći,koliko se ova puta ženio,a tek plejboj zečica,pa ova druga koja je volela i Miću sa Megatrenda.O pokojnicima sve najbolje,ali ovo nikome neće biti prijatno,toliko žena,toliko dece,sačuvaj te Bože i sakloni ....

Gidra

31.07.2018 16:38

@Bože sačuvaj - Sta to rekoste.Koliko dece.Troje dece sa tri zene,bracna deca bracne zene.Sta tu ima tako lose i cudno.Jel trebao da bude nezenja i bez dece.Uspesan covek bio definitivno nije trebao valjda da se stidi svog porodicnog zivota.

Veka

31.07.2018 17:19

@Bože sačuvaj - Al je bio lep u mladosti...

nada

31.07.2018 19:16

@Bože sačuvaj - A gde je problen ? Tri zeni i tri deteta pa zar je jedini ? Cudan smo mi neki narod svima nadjemo manu ! Covek je bio uspesan,dobro situiran a i bio je zgodan i sarmantan pa je i samim tim mogao birati zene a i zene njega.

Dule

01.08.2018 00:38

@Bože sačuvaj - Sad ce advokat grickati sargarepu ispod zemlje, a zecice njegov novac i mladje muskarce .

67 98@Dule

01.08.2018 09:49

@Bože sačuvaj - Makar se nauzivao za zivota sto neki nece nikada shvatiti a i onaj koji se nauzivao i onaj nesrecnik koji nije ce isto ce gricakti mrkvicu zajedno sa krticama samo sto ce se ovaj drugi pitati gde mi je pamet bila i usta mi prodje ovaj crni zivot , glup i glup da ne moze gluplji biti ,koga sam ja je'o i ne pogledah nikoga naravno da mislim na sebe zato advokatu Misi neka andjeli prave drustvo ostalima ce djavoli koji razmisljaju kao Dule i Boze sacuvaj .

maca

31.07.2018 23:07

Ispravka, ovu drugu si pomesao sa Sandrom Obradovic !