Dušan P., ubica iz Koceljeva
facebook.com
Dušan P., ubica iz Koceljeva

facebook.com

Dušan P., ubica iz Koceljeva, Foto: facebook.com

* Dušan P. izbo Violetu, pa sa njenim ocem krenuo u bolnicu

* U rukama je sve vreme držao krvav nož

* Pojavili se novi šokantni detalji

Nesrećnica je usput preminula, a on je otišao kući i pokušao da se otarasi noža.

Jeziv zločin dogodio se jutros oko 7 sati, kada se Violeta vratila kući iz noćne smene. Dušan se ranije ušunjao u njenu sobu rekavši njenim roditeljima da želi da je iznenadi. Kada je stigla, umesto iznenađenja, zadobila je više od 15 uboda po celom telu, a najviše po stomaku i vratu.

Njenom ubistvu prethodila dva strašna dana! Ubica Dušan pijan i drogiran pravio užase po selu! (FOTO)

Dušan P. (34) koji je jutros uhapšen zbog sumnje da je nasmrt izbo svoju devojku Violetu J. (19) iz Batalage kod Koceljeve, dan pre zločina divljao je po gradu, a njegov otac je, kako nezvanično saznajemo, prijavio policiji da njegov sin želi da se izbode.

Kada su Violetini roditelji čuli krike i zapomaganje, otišli su u sobu i zatekli svoju ćerku okrvavljenu. Njen otac ju je odmah stavio u automobil i uputio se ka Domu zdravlja. Sa njima je u isto vozilo ušao i Dušan, sve vreme u rukama držeći isti nož kojim je ubio!

Zatim je, kada su stigli ispred zdravstvene ustanove, otišao svojoj kući koja je u blizini, i na stolu ostavio oružje. Videvši to, Dušanov otac je odmah pozvao policiju koja ga je uhapsila.

Nesrećna devojka, od zadobijenih povreda, preminula je na putu do lekara...

Kao što smo već pisali, Dušan je dan ranije svom ocu kazao da će se izbosti, upravo tim istim nožem. Strahujući za život svog deteta, čovek je otišao u policijsku stanicu i ispričao šta se dogodilo ali je, kada su kasnije policajci došli pred njegova vrata, kazao da se sin smirio i da spava. Međutim, ispostavilo se da to nije tačno.

Dušan je nekoliko sati kasnije, prema nezvaničnim informacijama, popio nekoliko bensedina i svom ocu kazao: "Imam još neki posao da uradim, nisam sve završio" i uputio se ka Violetinoj kući.

Violeta J.

facebook.com

Violeta J., Foto: facebook.com

Prevario je Violetine roditelje, ušunjao se u sobu i čekao da se nesrećna devojka vrati s posla. Kada je ušla u svoju sobu, započeo je krvavi pir.

Ispred Violetine kuće, okupili su se rođaci i komšije. Svi su u šoku i ne mogu da veruju šta se desilo. Nije im jasno da li je Dušan došao s namerom da ubije bivšu devojku ili je reč o svađi koja se krvavo završila.

- S obzirom da je ciljao u vratnu aortu, da je udari tu, mislim da je ciljao da je ubije. Ali nisam sigurna - rekla je vidno uznemirena Violetina strina Gordana.

Inače, njihovom raskidu koji se dogodio u septembru prethodio je jedan susret nakon kog je Violeta odlučila da ga ostavi. Navodno, on je doveo drugarice sa sobom na sastanak, na šta je Violeta ljubomorno reagovala i ostavila ga.

Podsećanja radi, ubica je u petak uveče automobilom koji je vozio pod dejstvom alkohola napravio karambol u Koceljevo. Potom su usledile pretnje da će se ubiti, a onda i gnusan zločin.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Helena Gavran ima četiri godine i tumor na mozgu. HITNO POTREBNA POMOĆ