Kristina Kaplanović sa ocem
privaatna arhiva
Kristina Kaplanović i njen otac Stanislav

Privatna arhiva

Kristina Kaplanović i njen otac Stanislav, Foto: Privatna arhiva

 

* Kristina Kaplanović je ubijena 25. maja 2017. godine

* Te kobne noći radila je na NIS-ovoj benzinskoj stanici u Malom Mokrom Lugu

* Za ubistvo je optužen Miloš Srebrić zvani "Flekica"

Stefan Rokvić (29), sin biznismena Danijela Rokvića (53), uhapšen je zbog sumnje da je Milošu Srebriću pomagao u ubistvu Kristine Kaplanović (19).

Pročitajte još:

- Posle hapšenja Srebrića pominjalo se da mu je možda neko pomagao, da ga je vozio. Ali ništa više od toga, ni ko je ta osoba, ni koji automobil je vozila. Ako je i istina da je taj pomagao Srebriću, ni mene, ni porodicu, niko nije obavestio o tome. Ono što znamo, pročitali smo u medijima - rekao je Stanislav Kaplanović, otac ubijene Kristine i dodao da je za decembra zakazano sledeće ročište te će tada videti "šta dalje".

Samoubistvo arhitekte pod znakom pitanja? Meštanin otkrio detalje jezivog prizora!

AUTOR: Alo.rs/Informer/T.Đ DATUM I VREME: 14.11.2019. 09:54 - 14.11.2019. 10:09 Rođaci arhitekte (41) iz Beograda, čiji je raspadnut leš nađen na brdu iznad Predejana, u blizini Leskovca, zatražili su detaljnu istragu njegove smrti Šuma, policija, Foto: Alo!

Osumnjičeni Rokvić je uhapšen 6. novembra na Aerodromu "Nikola Tesla", kada je iz Crne Gore pokušao da uđe u Srbiju. Za njim je beogradska policija raspisala potragu zbog sumnje da je pomagao Srebriću u ubistvu radnice NIS-a. Čim je izašao iz aviona, uhapšen je, i posle 48-časovnog zadržavanja, na saslušanju pred dežurnim tužiocem negirao je da ima bilo kakve veze sa zločinom na benzinskoj pumpi. Ipak, posle toga saslušanja, sudija mu je na predlog tužioca odredio pritvor, i to zbog opasnosti od bekstva i mogućeg uticaja na svedoke.

Povezane teme:

Ono što je zasad poznato jeste da se Rokvić sumnjičio da je Miloša Srebrića, sada optuženog za ubistvo, vozio kobnog 25. maja 2017. godine. Da li je, osim vožnje, na još neki način pomagao Srebriću, još će se utvrditi.

Sećate se Kristine (20) koja je nastradala na benzinskoj pumpi u Malom Mokrom Lugu? Evo šta se sada dešava sa osumnjičenim!

AUTOR: Alo.rs/Blic/J.Š. DATUM I VREME: 23.07.2018. 09:40 Optuženi negira ubistvo Kristina Kaplanović, Foto: foto fejsbuk - Nećemo se pojaviti na početku suđenja, biće tu naš advokat. A šta da očekujem? Znam da će da laže, da negira da je ubio našu Kristinu - kaže Stanislav Kaplanović, otac ubijene devojke, iz novovaroškog sela Vilovo.

Ubistvo radnice na pumpi, koja je u Beograd došla da zaradi za školovanje, uznemirio je građane Srbije 25. maja 2017. godine.

Kristina Kaplanović

foto fejsbuk

Kristina Kaplanović, Foto: foto fejsbuk

Sin biznismena

Osumnjičeni Stefan Rokvić je sin biznismena Danijela Rokvića, koji je oženjen pevačicom Dijanom - Didi Janković. I Stefanov otac je hapšen pre tri godine, i to zbog pretnji beogradskom javnom beležniku.

On je priznao krivicu i sklopio nagodbu sa tužiocem, pa je osuđen uslovno na deset meseci sa rokom provere do tri godine.

BONUS VIDEO: Požar kod Starog dvora!