EVO ŠTA SE DEŠAVA U ŠKOLI MIKE ALEKSIĆA Roditelji sklanjaju pogled i dovode decu, a jedna reakcija je šokirala: Doveo je dete i nasmejao se! Misterija postaje još veća kada se pozvoni na interfon... (VIDEO)

Čuvena škola glume "Stvar srce" nastavila je sa radom nakon skandala o navodnom zlostavljanju devojaka koje su ovde pohađale nastavu

Ekipa "Alo" bila je na licu mesta tačno u 18 časova kada je prema rasporedu trebao da počne čas. Ispred ulaza u Knez Mihajlovoj 19 zabeležili smo scene kako nekoliko roditelja kako ulazi u zgradu.

Roditelji sa decom dolaze u školu, ali se ne zadržavaju ispred ulaza. Žurnim pokretima otvaraju vrata i napuštaju mesto zbivanja.

Niko od njih nije bio raspoložen da daje izjavu medijima. Na pitanje o tome da li je škola nastavila sa radom, samo se jedan otac nasmejao i produžio u svom pravcu.

Stvar srca Miroslav Mika Aleksić škola glume
Stvar srca Miroslav Mika Aleksić škola glume, Foto: Alo!

Nakon što smo zabeležili scene ispred ulaza, pozvonili smo na interfon vrata škole sa kojih je i dalje skinut natpis. Sa druge strane je podignuta slušalica, ali na pitanje o tome da li se u školi održavaju časovi, nismo dobili odgovor. Osoba koja se javila je odmah spustila slušalicu.

 Prema našim saznanjima, nastavu u školi glume "Stvar srca" preuzela je  Biljana Mašić, supruga Miroslava Mike Aleksića koga je glumica Milena Radulović prijavila za sekslualno zlostavljanje. Za sada, niko nije zvanično potvrdio ovu informaciju.

Povezane vesti

 • Korisnik: Jovanča
  25/01/2021 - 23:56
  Kako ta škola uopšte može i da radi kad je sve pod istragom.?Država izgleda ne radi svoj posao temeljno, ako je uopšte i ima. A još gore kako ovi roditelji imaju savesti da dovode decu i dalje ...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi