Senta - Barbara Vitez
Privatna arhiva
Barbara Vitez

privatna arhiva

Barbara Vitez, Foto: privatna arhiva

 

Melinda i Endre su od bola i tuge jedva živi, napisao je na svom Fejsbuk profilu Igor Jurić.

Pročitajte još:

Melinda i Endre, roditelji Barbare Vitez koja je misteriozno nestala 25. novembra 2016. godine, sada su ostali i bez sina.

- Otišao je moj sin, moj junak - napisao je sinoć Endre Vitez na svom Fejsbuku.

Otac je u znak žalosti stavio crnu sliku kao profilnu na Fejsbuku.

Bio je bolestan i izgubio je bitku, naveo je Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić" i Registra nestalih lica.

- Melinda i Endre su od bola i tuge jedva živi. Nijedan predstavnik bilo koje državne institucije ih nikada, za svo ovo vreme nije obišao i bar pitao:”kako ste?” - napisao je Jurić na svom Fejsbuk profilu.

 

MISTERIJA NESTANKA BARBARE VITEZ

To su za medije otkrili njeni roditelji i privatni detektiv Stevan Đokić, koga je porodica angažovala da paralelno s policijom vodi istragu. Međutim, od ovog traga za sada nisu uspeli da stignu dalje.

Barbara Vitez

Facebook

Barbara Vitez, Foto: Facebook

Tužilac Osnovnog javnog tužilaštva Senta Mirko Gašović kategoričan je da nema novih saznanja o devojčici Barbari Vitez, a sumnja da policija i Više javno tužilaštvo u Subotici imaju novih obaveštanja. Gašović smatra da su više u pitanju glasine koje se pronose putem medija, nego neki opipljiv dokaz da je ona zaista viđena, odnosno da su se njene fotografije pojavile u četu na društvenoj mreži "Instagram".

žTinejdžerka Barbara Vitez iz Sente, učenica prvog razreda Srednje ekonomsko-trgovinske škole, pod nerazjašnjenim okolnostima nestala je 25. novembra 2016. godine. Po zvaničnoj verziji istražnih organa, u koju njeni roditelji sumnjaju, Barbara se okliznula i s mosta na Tisi između Sente i Čoke pala u reku i utopila se, ali njeno telo, i pored opsežnih potraga, nije pronađeno.

Policija je ispitala sve okolnosti nestanka Barbare Vitez, istražila sve što je naložilo Tužilaštvo, svaki novi trag koji dobijemo detaljno je proveren, ali i dalje ništa sa sigurnošću ne možemo da kažemo, naveli su nedavno u policiji.