Komšija izbo nožem komšiju
Alo/ Masanori Jošida
Komšija izbo nožem komšiju

Alo/ Masanori Jošida

Komšija izbo nožem komšiju, Foto: Alo/ Masanori Jošida

Drama kod Niša! Muškarac S. Z. (55) iz Niša uhapšen je zbog sumnje da je izbo nožem komšiju (68) u Knez Selu, u kojem ima vikendicu.

Kako saznajemo, reč je o dugogodišnjem sukobu oko međe, koja je kulminirala krvavim obračunom. Kako saznajemo, komšija je u teškom stanju i lekari se bore za njegov život.

Pročitajte još:

Incident se dogodio u blizini vikendica S. Z. u ataru Knez Sela. Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni se posvađao sa komšijom oko međe između njegovog placa i komšijinog imanja.

Komšija izbo nožem komšiju

Alo/ Masanori Jošida

Komšija izbo nožem komšiju, Foto: Alo/ Masanori Jošida

- Posle kraće svađe došlo je do fizičkog sukoba, a S. Z. je potegao nož i zadao žrtvi više uboda u grudi. Ovo je samo još jedan u nizu sukoba dvojice komšija, koji se godinama spore oko međe. Do sada je bilo svađe i koškanja među njima, ali ovoga puta došlo je do potezanja noža - navodi izvor blizak istrazi.

Kolege im u automobilu pronašle paket koji ih je zgrozio!

AUTOR: Novosti; D.K. DATUM I VREME: 17.09.2019. 20:22 Užas! Hapšenje, Foto: Printscreen U automobilu inspektora A. Đ. i njegovog sina M. Đ., koji je takođe policajac, navodno je pronađeno 400 grama marihuane. Bivši načelnik PS Majdanpek, inspektor A. Đ. i njegov sin M.

Osumnjičeni se povukao kada je video krvavog komšiju, ali rodbina povređenog pozvala je policiju. Tako je S. Z. ubrzo pronađen i uhapšen. Prilikom hapšenja kod osumnjičenog je pronađen nož kojim je povredio komšiju. Po nalogu tužioca, određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Povređeni muškarac hitno je prebačen u niški urgentni centar, gde je operisan. Njegove povrede kvalifikovane su kao opasne po život.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!