"IMALA JE BAŠ TEŽAK ŽIVOT" Rodbina i prijatelji poginule Milice ne mogu da dođu k sebi, momak koji je vozio automobil uradio nešto ODVRATNO!

"Strašno je ovo što se dogodilo, ona je bila jedna predobra devojčica koja je imala jako težak život. Nametnuo joj je život da bude domaćica kuće u kojoj je živela, a uprkos tome i svemu što je zadesilo uvek je bila nasmejana i vesela. To je toliko milo stvorenje bilo, okruglih očiju i kovrdžave kose... Ona je bila čarobna."

Milica Pandurović
Milica Pandurović, Foto: Facebook

Ovim rečima prijatelji opisuju Milicu Pandurević (17), tinejdžerku koja je u ponedeljak u bolnici podlegla povredama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju u selu Trbušnica kod Čačka. Do nesreće je došlo kada je automobil u kom je bila sa sestrom Teodorom P. (16) (na slici) i dvojicom drugara, sleteo sa puta.

U nesreći je takođe povređena i 16-godišnja Teodora koja je zadobila prelom kičme i lekari u Beogradu se sada bore za njen život.

Prema do sada poznatim informacijama, devojke su se u nedelju sastale sa dva druga i odlučile da se sa njima provozaju. Verovatno usled klizavog kolovoza i neprilagođene brzine, mladić koji je upravljao automobilom je izgubio kontrolu i sleteo s puta.

Nakon što se vest o Miličinoj smrti raširila, njena porodica, prijatelji i poznanici ne mogu da dođu sebi od šoka. Za Milicu imaju samo najlepše reči.

Hitna pomoć
Hitna pomoć, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

- Osnovnu školu "Đakon Avakum" je završila u Trnavi, to je malo mesto kod Čačka, posle je upisala Prehrambenu školu za kuvara. Igrala je u KUD "Abrašević" u Čačku... Dobra devojka, dobar prijatelj, veliki borac, vredna devojčica koja je veoma rano morala da se suoči sa životom - priča njena rođaka.

HOROR! ČUO SAM PREVRTANJE STVARI I DISANJE ČOVEKA! U kuću gradonačelnika Čačka upao lopov dok su mu deca spavala! "Rekao sam ženi da se zaključa i zove policiju!"

Milica je, kažu, rano ostala bez majke, a sav posao oko kuće i mlađe sestre preuzela je na sebe. Živela je sa ocem, babom i dedom, a obaveze odraslih koje su pale na teret devojčice nisu je sprečavale da uvek bude nasmejana i vesela.

- Nametnuo joj je život da bude domaćica kuće u kojoj je živela, baka i deka su joj dosta stari, ali je ona o svemu vodila računa - da opere, ispegla, skuva, pospremi... A opet uprkos svemu, vesela, nasmejana - nastavlja njena rođaka.

I Miličin blizak prijatelj o njoj ima samo najlepše reči.

- Uvek se borila za sebe i trudila se da pomogne drugima, uprkos onome sto je snašlo u životu. Njoj je smeh bio odbrambreni sistem... Bila je duhovita i nekako posebna, iskrena i imala je mnogo dobru dušu - priča njen blizak drugar ali ne krije razočaranje zbog postupka jednog od mladića koji je bio sa njom u kolima.

Kačio "storije" iz bolnice

Poseban bes izazvao je postupak mladića koji je bio sa Milicom u automobilu. Tinejdžer star 17 godina upravljao je automobilom po svemu sudeći bez vozačke dozvole, a u mestu gde je ograničenje 50 kilometara na sat, projurio je skoro duplo većom brzinom.

- Da stvar bude još gora dečko je kačio fotografije na "stori" na Instagram uz opise kako mu nije ništa i kako je prošao bez ijedne ogrebotine dok su se Milica i Teodora borile za život. To je tako jadno i bezobrazno da je svaka reč suvišna - ogorčen je prijatelj tinejdžerke.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi