Policija
Alo!/ Masanori Jošida
Policija

Alo!/ Masanori Jošida

Policija, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Savo P. (35) i Siniša J. (29), dvojica policajaca zaposlenih u PU Pančevo, uhapšeni su juče na putu između Jagodine i Kragujevca zbog sumnje da su opljačkali poštu u selu Bagrdan kod Jagodine i iz nje odneli 800.000 dinara.

Pročitajte još:

Kako se saznaje, pljačka se dogodila u 8.30 časova, a policajci su prilikom upada u poštu zaposlenima pretili službenim pištoljima.

 - Sumnja se da su Savo P. i Siniša J. maskirani upali u poštu i od radnice uz pretnju oružjem uzeli oko 800.000 dinara, namenjenih za isplatu penzija. Policija je prilikom pretresa kod njih pronašla novac, kao i pištolje - kaže izvor i dodaje da su policajci posle pljačke pobegli automobilom.

 - Krenuli su pogrešnim putem i izgubili se, pa ih je policija presrela i uhapsila. Proverava se da li su oni učestvovali i u drugim krivičnim delima - dodao je sagovornik.

Preporučujemo još:

 Gordana M, meštanka Bagrdana koja je bila u pošti nekoliko minuta pre razbojništva, ispričala je da je scena u pošti tokom pljačke bila strašna.

 - Rekli su radnici da klekne. Ona je od straha legla, a onda su je naterali da otvori trezor i da im da novac - objasnila je ona.