autobus GSP Beograd stanica automobili semafor
Alo!/Rajko Ristić
autobus GSP Beograd stanica automobili semafor

Alo!/Rajko Ristić

Ilustracija, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Incident se dogodio na okretnici, nakon što su svi putnici napustili autobus i kada je Milošević krenuo da radi papirologiju.

Preporučujemo još:

 

- Krenuo sam da upisujem nešto kada je prozoru autobusa prišao jedan momak od oko 25 godina. Spustio sam prozor i on je rekao "Majstore, ispustila vam guma". Ja iznenađen, prevarim se i izađem iz autobusa i odem na kraj vozila da pogledam da li je istina to što on govori - prepričava povređeni vozač i dodaje da kada je izašao iz autobusa video je dvojicu mladića kako stoje sa strane i gledaju ga.

Izašao sam iz autobusa i otišao sam zadnjeg dela da proverim gumu, ali s njom je sve bilo u redu, te sam krenuo nazad, nastavlja on.

- Kada sam krenuo nazad ka vozilu sva trojica su krenula na mene. Gurnuli su me na neku ogradu što se tu nalazi, i bez reči, samo su počeli da me udaraju po glavi. U tom trenutku nisam znao šta me je snašlo, ništa nisam mogao da kažem sem "Ubiše me!" - priča Milošević i dodaje da su ga više od 10 puta udarili po glavi.

Pročitajte još:

 

On dodaje da su ga spasli putnici koji su krenuli da izlaze iz drugog autobusa koji se nedugo zatim pojavio na okretnici, te da su se mladići razbežali kako ih niko ne bi video.

Takovska, policija

Masanori Jošida/Alo!

Ilustracija , Foto: Masanori Jošida/Alo!

- Oni su počeli da beže kada su putnici krenuli da izlaze iz autobusa, te niko nije mogao da ih vidi. Narod koji je bio tada tu pitao me je šta se dogodilo videvši da mi je cela glava krvava - kaže vozač i dodaje da je odmah pozvao svog šefa, ispričao mu šta se dogodilo, te je on zvao policiju.

Ubrzo zatim, policija i kola Hitne pomoći došla su na mesto gde se incident dogodio i prevezli su Miloševića u Urgentni centar na dalje zbrinjavanje.

- Cela glava mi je bila krvava, pozadi imam dve velike čvoruge, a spreda mi je jagodica naprsla - kaže on.

Milošević, inače rodom iz Kragujevca, četiri meseca radi na toj autobuskoj liniji i prema njegovim rečima, mladiće koji su ga napali ne poznaje.

 

- Ne znam ko su oni, nisu mu opšte poznati. Možda su se nekada vozili ovim autobusom, ali ne znam ih - istakao je vozač.

Kako kaže, nije imao prethodnih incidenata.

- Koliko dugo radim ovaj posao i nikada mi se ovako nešto nije desilo. Sa svim putnicima imam dobru komunikaciju, niko mi ništa loše nije rekao, niti ja njima. Stvarno ne znam zašto mi se ovo dogodilo - zbunjeno je zaključio Milošević.