Miroslav Armacki, tragično nastradao
nestalisrbija.rs
Miroslav Armacki, tragično nastradao

nestalisrbija.rs

Miroslav Armacki, tragično nastradao, Foto: nestalisrbija.rs

Ovom potresnim rečima Nataša Armacki, sestra Miroslava Armackog koji je u subotu pronađen mrtav u kanalu nedaleko od Melenaca gde je i stanovao, oprostila se od svog brata na društvenim mrežama.

PROČITAJ JOŠ:

Telo Miroslava Armackog pronađeno je nakon 79 dugih dana nesprestane potrage. Miroslava i njegov motor pronašao je poljoprivrednik koji je obraćivao njivu nedaleko od kanala. Kako je nesrećni mladić završio u kanalalu i pod kojim okolnostima, zasad je misterija.

Prema nezvaničnim informacijama, dosadašnja istraga je utvrdila da je Miroslavu bio polomljen vrat, ali odgovor na pitanje kako je izdahnuo i usled čega, stići će tek kada se završi istraga.

Do tada, porodica, prijatelji, ali i veliki broj građana koji su bili uključeni u potragu za nestalim mladićem, nemi su od šoka nakon primanja tragične vesti. Njegova sestra Nataša oprostila se od svog brata na društvenim mrežama, kroz reči njenog sina, Miroslavljevog sestrića.

Kreću na izvršitelje!

AUTOR: Tanjug/Alo.rs DATUM I VREME: 17.09.2019. 13:35 Institucija uvedena u naš sistem 2011. godine Foto: Alo!/Marko Đoković * Više od 100.000 građana podržalo inicijativu * Traži se hitno ukidanje * Institucija javnog izvršitelja uvedena u naš sistem 2011.

"Čiko naš... Nažalost nisi više tu sa nama da me čujes kako pričam i kako sam svašta naučio, nećeš se više igrati sa mnom kao što si se igrao pre, kad uletiš u sobu pa počneš da me vrtiš. Kad ti uletim u sobu i legnem preko tebe da te budim... Više neće biti toga, jer nažalost prerano si otišao u neki tamo drugi svet... Možda će ti biti bolje tamo, imaćeš nove drugare, a ja ću te uvek pamtiti kao mog čiku Miću i neću te nikada zaboraviti, ti ćeš me čuvati gde god da si, znam ja to... Samo mi je krivo što nisi duže ostao da se igramo i da ti pokažem motor kakav sam dobio. Čiko, nikada te necu zaboraviti jer ce me podsećati uvek na tebe i pamtiću te uvek kakav si bio, najbolji cika... Sada mirno spavaj... Neka te čuvaju anđeli...", potresna je objava ispod koje su se ređali komentari podrške i saučešća.

BONUS VIDEO: