Kuća u kojoj je bio masakr
printskrin/Pink
Kuća u kojoj je bio masakr

printskrin/Pink

Kuća u kojoj je bio masakr, Foto: printskrin/Pink

 

* Sinoć u Knjaževcu se dogodio jezivi masakr

* Dvostruko porodično ubistvo

* Krvavom piru prethodila tuča

 

Ovako priča otac ranjene devojke Zukan Stefanović o jezivom masakru koji se dogodio sinoć u Knjaževcu.

Policija je juče uhapsila Nenada Ronića (63) zbog sumnje da je sinoć u dvorištu porodične kuće u Knjaževcu hicima iz automtske puške ubio zeta i unuka, a snaju i drugog unuka teško ranio. Dvostruko ubistvo dogodilo se oko 20 sati, kada se porodična svađa završila tragično. Krvavom piru prethodila je tuča dvojice braće od stričeva od kojih je jedan unuk osumnjičenog Nenada Ronića.

Uviđaj

Alo!/ Rajko Ristić

Uviđaj, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

On se požalio dedi da je dobio batine, pa je deda sa automatskom puškom pošao u komšiluk da se osveti. Od zadobijenih povreda odmah je preminuo Jastreb Asanović (38), dok je Ivan Ronić (19) podlegao povredama u knjaževackoj bolnici. Romana (20) i B.R. (15) su ranjeni i zbrinuti su bolnici u Nišu.

Otac povređene snaje Romane, Zukan Stefanović za Pink kaže da nije mogao ni da nasluti tragediju.

- Mi smo ih odvojili, otišli kući, nikom ništa. Posle jedno sat i po vremena došao je deda i upucao celu familiju. Nisam čuo da deda ubije svoje unuke. Rano je moju ćerku, ona je noćas operisana. Za sada je dobro...- kroz suze navodi Stefanović.

Nenad nije izgledao opasno i nikome nije moglo da padne na pamet da će počiniti dvostruko ubistvo. Ronić je nakon zločina bacio pušku u dvorište i pobegao u nepoznatom pravcu, ali ga je policija ubrzo pronašla.

Nenad Ronić se tereti za krivična dela dvostruko teško ubistvo i nedozboljenu proizvodnju, nošenje i promet oružja i ekspolozivnih materijala.

PROČITAJTE JOŠ: