Novinar KRIKA
MUP Republike Srbije
Novinar KRIKA

MUP Republike Srbije

Foto: MUP Republike Srbije

 

* Policija intenzivno traga za nepoznatim licem

* Postoji osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti

* Građani pozvani da pruže potrebne informacije o osobi čiju fotografiju su dostavili

 

Direktor policije Vladimir Rebić raspisao je, u skladu sa Zakonom o policiji, nagradu od 500.000 dinara za pružanje informacija koje će omogućiti identifikovanje muškarca za kog postoji osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti na štetu M. A. i njene šestomesečne ćerkice.

Ministarstvo unutrašnjih poslova intenzivno traga za nepoznatim muškarcem imajući u vidu da se, u skladu sa nalogom Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, sprovode predistražne radnje zbog sumnje da je on ugrozilo život i telo M. A. i njene šestomesečne ćerkice, pa u cilju identifikovanja ovog lica, pozivamo građane da pruže potrebne informacije o osobi čiju fotografiju ujedno dostavljamo.

Građani koji imaju tražene informacije, mogu iste prijaviti na broj telefona 064/724-1019.

Kako nezvanično saznajemo, MUP se na ovaj korak jer je bila ugrožena bezbednost šestomesečne bebe.

Podsećamo Milicu Andrić, nevenčanu suprugu Predraga Malog, brata ministra finansija Siniše Malog, pratile su nepoznate osobe i čekale je ispred zgrade dok je šetala bebu, a 12. juna ju je presreo muškarac ispred zgrade u kojoj živi.

Nevenčanu suprugu Predraga Malog tada su pratili novinari "Krika". Oni su je, kako prenosi ovaj portal, pratili do ulaza u zgradu pokušavajući da dobiju materijal za "priču protiv brata Siniše Malog". Pojavio se i snimak na kojem se vidi da novinar prati Andrićevu.

Sigurnosne kamere snimile su pokušaj istraživača da stupi u kontakt sa Andrićevom. Na video snimku vidi se da novinar u jednoj ruci drži diktafon, u drugoj mobilni telefon, dok prati majku koja gura bebu u kolicima do ulaza.

Pročitajte i:

Milica Andrić potvrdila je da ju je novinar "Krika" presreo nasred raskrsnice dok je bila u šetnji sa bebom.

Dana kad je nastao snimak lice sa kamere mi je prišlo na raskrsnici dok sam šetala dete i postavilo mi pitanje da li sam joj majka ili sestra. Odgovorila sam da sam majka, nakon čega sam nastavila šetnju sa bebom u kolicima. Kasnije, gledajući snimke bezbednosnih kamera koji su mi pokazani, prepoznala sam lice. To je bila ista osoba koja mi je postavila pitanje na raskrsnici - ispričala je Andrićeva.