Policija, Novi Sad
Tanjug
Policija, Novi Sad

Tanjug

Policija, Novi Sad, Foto: Tanjug

Velika V. (55) iz Novog Sela kod Vrnjačke Banje, koja je ranjena u vrat, zatečena s krvavim peškirom oko vrata kako ispija rakijicu.

Ljubavnom paru je urađena parafinska rukavica kao i alko-test, koji je pokazao da je Radoslav imao više od dva promila alkohola u krvi.

Ne zna se ko pije, a ko plaća! Velika V. (55), koja je ranjena u vrat juče, oko dva ujutru, u Novom Selu kod Vrnjačke Banje, izjavila je policiji da se sama ranila dok se igrala pištoljem! Oružje nije pronađeno, a još nije utvrđeno kako je policija pre toga primila poziv da je Veliku ubio njen ljubavnik Radoslav N. (60) koji je u kući zatečen pijan kao čep!
Kako saznajemo, policiju je pozvala Velikina rođaka, koja je rekla „da se dogodilo ubistvo“. Ona je izjavila da joj je Radoslav u telefonskom razgovoru rekao „da je ubio Veliku i da je tako morao“.

- Odmah su poslate policijske patrole u Velikin dom. Zatekli su je kako sedi u dnevnoj sobi sa krvavim peškirom oko vrata i ispija rakijicu. Pored nje je sedeo Radoslav i isto pio, kao da se ništa nije desilo. Dok su čekali Hitnu pomoć, Velika je objašnjavala policajcima da se igrala pištoljem, koji je iznenada opalio. Ona je rekla da je naredila Radoslavu da sakrije pištolj, jer je kupljen na crno. Tvrdila je da je pre pucnjave provela romantično veče se svojim nevenčanim suprugom Radoslavom i da su malo popili.

Rođaka prijavila „ubistvo“

Tragom prijave ubistva, policija je ustanovila koga je Radoslav pozvao i rekao da je ubio Veliku. - Poziv da se dogodilo ubistvo stigao je iz grada u Šumadiji, a proverom je utvrđeno da je u pitanju Velikina bliska rođaka. Nju je, kako je rekla inspektorima, nazvala majka i potvrdila „da je Velika ubijena“. Kada je drugi put zazvonio telefon, začula je Radoslava, koji joj je rekao „da je tako moralo biti“. Proverom poziva, utvrđeno je da je Radoslav stvarno zvao Velikinu rođaku - rekao je naš izvor.

Policajcima je objašnjavala „da joj rođaka smešta i da želi da je rastavi od voljenog čoveka“ i da je zato prijavila njeno ubistvo - prepričava naš izvor i dodaje da su ljubavnici bili mortus pijani i da nisu želeli da sarađuju sa policijom. 

- Nisu želeli da kažu gde su sakrili pištolj. U jednom trenutku, Radoslav je preuzeo glavnu reč, tvrdeći da je on sakrio oružje. Potom se mašio za čašicu s rakijom i priznao da je zvao Velikinu rođaku i da je rekao „da je tako moralo biti“, ali ne i da je on pucao. Posle uviđaja, Velikoj i Radoslavu je urađena parafinska rukavica kao i alko- test. Radoslav je imao više od dva promila alkohola u krvi - rekao je naš izvor.
Kako saznajemo, medicinski izveštaj je pokazao da Velika nije mogla sama sebe da rani. Metak je ušao s visine, što znači da je najverovatnije pucao njen partner, dok je stajao iznad nje. Velika će morati da bude operisana, jer je metak ostao zaglavljen blizu kičme.
Istraga utvrđuje šta se dogodilo među ljubavnicima, koji su svoju ljubav dogrevali čašicom rakije.

PROČITAJTE JOŠ: