Klinički centar Srbije
Alo!/Masanori Jošida

 

Klinički centar Srbije

Alo!/Masanori Jošida

Klinički centar Srbije, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Fizičkom napadu na doktorku prethodila je svađa. Radmila P. ni posle fizičkog obračuna sa doktorkom, prema nezvaničnim saznanjima, nije prestajala sa ispoljavanjem ljutnje.

Pacijentkinja Radmila P. (59) udarila je u četvrtak u glavu doktorku Ivanu O. (37) na Klinici za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije.

Fizičkom napadu na doktorku prethodila je svađa. Radmila P. ni posle fizičkog obračuna sa doktorkom, prema nezvaničnim saznanjima, nije prestajala sa ispoljavanjem ljutnje. Ona je, naime, doktorki uputila ozbiljne pretnje.

Predsednik Vučić izveo neočekivan diplomatski manevar u Pragu! Nakon rukovanja sa Zemanom, usledilo ono što Srbi zdušno iščekuju!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 03.10.2019. 16:27 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je pozvao članice Višegradske grupe da poziciju Srbije sagledavaju iz drugačijeg ugla Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug Predsednik Aleksandar Vučić preneo je članovima Višegradske grupe da je kompromisno rešenje za KiM jedini mogući put za budućnost celog Zapadnog Balkana.

Zasad se ne zna što je došlo prvo do verbalnog konflikta, a zatim i nasrtanja pacijentkinje na doktorku.

U upravi KCS "Novostima" je nezvanično potvrđeno da se incident dogodio. Čitav slučaj biće ispitan.

Pročitajte još:

Ovo, nažalost, nije prvi fizički napad na zaposlene u zdravstvu, Zbog ovakvih događaja bilo je predloga da se zaposlenima u ovoj oblasti da status službenih lica, a u ustanove su uvoženi panik tasteri kako bi doktori mogli da alarmraju kolege u slučaju napada.

Klinični centar Srbije osudio je napad na zaposlenog.

"Klinički centar Srbije najoštrije osuđuje svaki vid napada na zdravstvene radnike, a navedeni slučaj na Klinici za infektivne i tropske bolesti je prijavljen Ministarstvu unutrašnjih poslova koje će preduzeti dalje postupanje u vezi sa istim", navodi se u objavi za medije.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Komentari (2)

aksa

03.10.2019 18:59

Dobro zastitite doktore, ali ko ce pacijente za zastiti od bahatih doktora?

Natasa

03.10.2019 22:01

@aksa - Niko ne sme nikog da vredja i maltretira na radnom mestu.niste zadovoljni uslugom -zalite se!