Policija, hapšenje
Alo!/Masanori Jošida
Policija, hapšenje

Alo!/Masanori Jošida

Policija, hapšenje, Foto: Alo!/Masanori Jošida

* Uhapšen Radenko N. (54) iz Zrenjanina

* Sumnja se da je nekoliko puta tokom juna meseca pastorku (9) dodirivao po genitalijama i primoravao na oralni seks

* Sumnjiči se i da je ženi pretio ubistvom

Policija je uhapsila Radenka N. (54) iz Zrenjanina zbog sumnje da je nekoliko puta tokom juna meseca pastorku (9) dodirivao po genitalijama i primoravao na oralni seks.

Pročitajte još:

On se sumnjiči i da je tokom jula supruzi više puta preko telefona uputio pretnje ubistvom, nakon toga supruga i devojčica pronašle su utočište u Sigurnoj kući.

Žena je prijavila policiji Radenka za kim je raspisana poternica.

Pedofil pedofilija zlostavljanje deca dete

Profimedia

Pedofil, Foto: Profimedia

Osumničeni je priveden zbog sumnje da je počinio tri krivična dela - obljuba nad detetom, nasilje u porodici i nelegalno posedovanje oružja, a u pitanju je pištoj koji je supruga osumnjičenog predala policiji.

Istraga je u toku.

Ozloglašeni srpski kriminalac pobegao iz zatvora! Preskočio zid od PET METARA, policijski helikopter nadleće oblast!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 16.08.2019. 11:48 Za odbeglim zatvorenikom traga veliki broj policajaca. Nemačka policija, Foto: Profimedia * Srbin Aleksandar Erceg (42) pobegao iz zatvora u Nemačkoj * Preskočio zid visok oko pet metara * Srbin je osuđen zbog nanošenja teških telesnih povreda, krađe i teške pljačke Aleksandar Erceg (42) je u četvrtak uveče pobegao iz zatvora u Bohumu.

Inače, zahvaljujući različitim merama državnih organa, sprovođenjem Zakona i osnaživanjem svesti žrtava da prijavljuju nasilnike za prvih 5 meseci ove godine u Srbiji je za 25 odsto smanjen broj ubijenih osoba u okviru porodičnog i partnerskog nasilja u odnosu na isti period prošle godine.

Za sedam meseci izrečeno je 15.000 hitnih mera (zabrana prilaska i kontaktiranja žrtve i udaljenje nasilnika iz stana, evidentirano je oko 3.000 krivičinh dela koja se odnose na nasilje u porodici).

Bonus video

Helikopter na Novom Beogradu