PRETI MU 40 GODINA ROBIJE! Publika će biti dozvoljena u sudnici! Počinje postupak veka, veštaci, svedoci, ćeka Janja, evo kada će se znati DA LI JE ZORAN UBIO JELENU!

Slučaj koji duže od tri godine izaziva brojne kontroverze konačno će dobiti epilog, nakon što sud na jesen otpočne da ispituje dokaze o tome da li je Jelenu ubio suprug Zoran Marjanović ili nije.

Zoran Marjanović
Zoran Marjanović, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Zoran Marjanović, koji je optužen da je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki kod Borče svirepo ubio suprugu, pevačicu „Granda“ Jelenu Marjanović, prvi put će se naći u sudnici 11. septembra u 11 sati, za kada je Viši sud u Beogradu zakazao pripremno ročište.

- Prvo, pripremno ročište biće zatvoreno za javnost jer će se na njemu Zoran Marjanović izjasniti o krivici, a tužilaštvo i njegovi branioci sudu će morati da otkriju sve dokaze koje tokom postupka planiraju da izvedu - objašnjava sagovornik i dodaje da je Marjanović obavezan da se toga dana pojavi u sudnici.

Jelena Marjanović
Jelena Marjanović, Foto: Privatna arhiva

Svedočenje ćerke

Publika, ali i javnost, posle ovog prvog ročišta moći će da prisustvuju suđenjima.

- Najverovatnije bi svedočenje male Jane, s obzirom na to da je maloletna i da je praktično oštećena u ovom slučaju jer je njena majka ubijena, moglo da bude zatvoreno za javnost - dodaje on.

ZLATNI MEKIN, KRV U MERCEDESU I MIROVANJE TELEFONA! Ovo piše u najnovijoj optužnici koja je podignuta protiv Zorana Marjanovića! DVA PITANJA SU TEŠKA MISTERIJA!

Zoran Marjanović, podsetimo, jedini je osumnjičeni za ubistvo Jelene, čija je smrt i dan-danas za mnoge misterija i puna kontroverzi koje su ostale bez odgovora.zo

Zoran Marjanović pušten da se brani sa slobode
Zoran Marjanović pušten da se brani sa slobode , Foto: M. Jošida

- Konačno, sud bi trebalo da, posle izvođenja svih dokaza i njihove detaljne analize, u ime naroda donese odluku da li je Zoran ubio Jelenu na nasipu ili ne - kaže sagovornik Kurira upućen u postupak. On podseća da suprugu pevačice, ukoliko se dokaže da je kriv, preti kazna od 40 godina zatvora.

Optužnica

Podsetimo, u optužnici, koja je više puta vraćana na dopunu pre nego što je stupila na pravnu snagu, navodi se da su se Zoran, Jelena i njihova ćerka Jana kobnog dana dovezli „mercedesom“ do rampe stadiona u Crvenki kod Borče.

- Jelena se popela na nasip i počela da trči, a ubrzo za njom krenuli su Zoran i Jana. Kada su se sreli na oko kilometar od mesta na kom je ostao parkiran automobil, kako se navodi, iskoristio je njeno poverenje, namamio je da se spusti s nasipa ka kanalu, dok je dete ostalo da ih čeka - otkriva sagovornik Kurira detalje optužnice o kojima će Zoran morati da se izjasni. Suprugu je, kako navodi tužilaštvo, ubio dok je ona preko kanala pokušavala da pobegne.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi