Tedora i Dragoslav Jovanović
MUP
Tedora i Dragoslav Jovanović

MUP

Tedora i Dragoslav Jovanović, Foto: MUP

U trenutku pucnjave, kraj njih se nalazila u kolicima njihova jedanaestomesečna beba, koja je kolima Hitne pomoći prevezena u Institut za majku i detete. Svedoci užasne pucnjave i dalje prepričavaju horor koji su zatekli. Kako priča jedna komšinica iz zgrade ispred koje se odigrala drama, čula je kako se muškarac i žena raspravljaju, ali nije obraćala pažnju sve dok nije začula pucnje.

Policija, Uviđaj

Alo!/Marko Metlaš

 

- Sedela sam na terasi kada sam čula pucnje. Neposredno pre toga se neko raspravljao ispred prozora, ali nisam ni obraćala pažnju na to - kaže ona i dodaje:

"Skočila sam kada je pripucalo. Videla sam devojku koja je ležala na asfaltu, bila je u svesnom stanju i mladića koji je otrčao kroz park".

Kako kaže, nije videla kada je mladić, bežeći od policije, pucao sebi u glavu. Kako prepričava, ubrzo se na mestu nesreće pojavio veliki broj policajaca i uviđajnih ekipa.

Tedora i Dragoslav Jovanović

MUP

Tedora i Dragoslav Jovanović, Foto: MUP

Na parkingu su i juče bili vidljivi tragovi krvi i slomljenog stakla, jer je jedan metak pogodio automobil parkiran u blizini. Srećom, niko od prolaznika i dece, koja su se igrala u blizini, nije povređen. Komšinica koja je šetala psa kada je došlo do pucnjave, kaže da su deca uplašeno bežala iz parka.

Ljubiša Buha Čume

Dušan Milenković

 

 

- Neki od njih su vikali da mrtvi ljudi leže u parku. Posle par minuta čule su se sirene i više policijskih automobila se pojavilo na licu mesta, kao i dve Hitne pomoći - kaže ona i dodaje da je naselje bilo puno dece koja su se igrala oko zgrada i u parku.

Teodora i Dragoslav su se inače rastali pre nekoliko meseci, nakon što ga je ona prijavila za nasilje u porodici. Tada je otišla iz njegove kuće u Surčinu i vratila se kod roditelja na Novi Beograd. Ona se oporavlja u bolnici, dok se lekari bore Jovanoviću za život. Jovanović je, inače, sin poznatog "surčinca", Ljubomira Jovanovića Staklenog, nekadašnjeg pripadnika surčinskog klana i prijatelja Ljubiše Buhe Čumeta. U ulici u Surčinu u kojoj oni žive komšije o ovoj porodici ne žele da pričaju, niti da komentarišu šta se dogodilo. U vidnom strahu, ne vole da pominju imena članova ove porodice. Kuća Jovanovića opasana je visokim zidinama i sigurnosnim kamerama.

Teodorino i njegovo dete nalazi se kod njenih roditelja i nije povređeno u užasnoj pucnjavi.

PROČITAJTE JOŠ: