HOROR U ŠAPCU Pronađeno telo čoveka bez glave, dva besna staforda ne dozvoljavaju da se priđe lešu!

Delovi njegovog tela pronađeni su i u brlogu gde su ležali psi, a pred istragom nije jednostavan posao, iako nema indicija da ga je neko likvidirao.

Uviđaj
Uviđaj, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Raskomadano telo Dragana Paunovića (56) pronađeno je u petak oko 17.30 časova u njegovom dvorištu u ulici Arčibačda Rajsa u šabačkom naselju Čavić.

U dvorištu su i dva psa rase "staford" koji bi trebalo da budu uklonjeni kako bi telu prišla uviđajna ekipa policije.

Najverovatnije, rastrgli su ga njegovi psi stafordi, koji su, prema informacijama do kojih su "Novosti" došle, bili zapostavljeni i gladni, dok je gazda bio teško bolestan.

- Čovek je pronađen zaglavljen između dva auta u dvorištu. Delovi njegovog tela pronađeni su i u brlogu gde su ležali psi, a pred istragom nije jednostavan posao, iako nema indicija da ga je neko likvidirao – opisuje jeziv prizor sagovornik iz istrage.

Uzrok smrti biće utvrđen na obdukciji, ali postoje indicije da su glavu od tela odvojili njegovi psi.

Ipak, istražitelji nisu sigurni ni u to da li su ga psi usmrtili ili je, možda, smrt bila zadesna, pa su životinje kasnije samo načele telo. Ili, pak, možda su pokušale da mu nekako pomognu.

- Niko ne zna šta je u psećoj glavi kada je gospodar ugrožen. Moguće je da su pokušavali da ga uvuku tamo gde su ležali. To su krvoločni psi i nisu dozvoljavali policiji da priđe. Morali smo da čekamo stručnu ekipu da ih zatvori, kako bismo uopšte ušli u dvorište - kaže sagovornik.

Ubrzo je stigao sin nesrećnog čoveka, koji je policajcima ispričao da je Dragan živeo sam, kao i da je bio teško bolestan. Imao je dva tumora, na leđima i na vratu.

Uviđaj na licu mesta potrajaće do duboko u noć, a čekaju se i obducenti koji bi trebalo da kažu konačnu reč o ovom monstruoznom događaju.

Povezane vesti

 • Korisnik: Kostadin
  12/01/2019 - 08:53
  Vidi se da su odlični psi čuvari. Treba ih smestiti pored penzionerskog doma da čuva jadne penzionere od kriminalaca.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi