Uviđaj
Alo!/ Dejan Briza
Uviđaj

Alo!/ Dejan Briza

Uviđaj, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Raskomadano telo Dragana Paunovića (56) pronađeno je u petak oko 17.30 časova u njegovom dvorištu u ulici Arčibačda Rajsa u šabačkom naselju Čavić.

U dvorištu su i dva psa rase "staford" koji bi trebalo da budu uklonjeni kako bi telu prišla uviđajna ekipa policije.

Pročitajte još:

Najverovatnije, rastrgli su ga njegovi psi stafordi, koji su, prema informacijama do kojih su "Novosti" došle, bili zapostavljeni i gladni, dok je gazda bio teško bolestan.

- Čovek je pronađen zaglavljen između dva auta u dvorištu. Delovi njegovog tela pronađeni su i u brlogu gde su ležali psi, a pred istragom nije jednostavan posao, iako nema indicija da ga je neko likvidirao – opisuje jeziv prizor sagovornik iz istrage.

Uzrok smrti biće utvrđen na obdukciji, ali postoje indicije da su glavu od tela odvojili njegovi psi.

Ipak, istražitelji nisu sigurni ni u to da li su ga psi usmrtili ili je, možda, smrt bila zadesna, pa su životinje kasnije samo načele telo. Ili, pak, možda su pokušale da mu nekako pomognu.

- Niko ne zna šta je u psećoj glavi kada je gospodar ugrožen. Moguće je da su pokušavali da ga uvuku tamo gde su ležali. To su krvoločni psi i nisu dozvoljavali policiji da priđe. Morali smo da čekamo stručnu ekipu da ih zatvori, kako bismo uopšte ušli u dvorište - kaže sagovornik.

Ubrzo je stigao sin nesrećnog čoveka, koji je policajcima ispričao da je Dragan živeo sam, kao i da je bio teško bolestan. Imao je dva tumora, na leđima i na vratu.

Uviđaj na licu mesta potrajaće do duboko u noć, a čekaju se i obducenti koji bi trebalo da kažu konačnu reč o ovom monstruoznom događaju.

Komentari (1)

Kostadin

12.01.2019 08:53

Vidi se da su odlični psi čuvari. Treba ih smestiti pored penzionerskog doma da čuva jadne penzionere od kriminalaca.