Kanjiža
Alo!/M.Obadić
Kanjiža

Alo!/M.Obadić

Kanjiža, Foto: Alo!/M.Obadić

Leš nepoznate osobe u fazi raspadanja, koji je pronađen u Kanjiži, bio je zakopan u zemlju, a nađen je kada je gornji sloj humke sprala kiša! Još se ne zna da li je reč o ženi ili muškarcu, a telo je pronađeno u šumi u Kanjiži, kada su meštani otišli da seku drva za ogrev.

Policija je obavila uviđaj, nakon čega je leš prebačen na obdukciju u novosadski Centar za sudsku medicinu, da bi se utvrdilo kako i kada je nastupila smrt, potvrđeno je za „Alo!“ u Policijskoj upravi Kikinda. Naizgled uobičajeni odlazak u šumu po drva za ogrev, stanovnicima Kanjiže se 9. februara pretvorio u pravu noćnu moru. Oni su, krčeći šipražje, ugledali užasavajući prizor - leš u fazi raspadanja i o tome odmah obavestili policiju.

Pročitajte još:

- Leš je dosta dugo bio u velikoj fazi truljenja i raspadanja. Kada je pronađen, bio je potpuno izobličen. Lobanja je pronađena 10 metara dalje od tela. Sve još u sferi nagađanja i pretpostavki, a najverovatnije su takvom stanju doprinele životinje, koje su načele telo - rekao za „Alo!“ javni tužilac Mirko Gašović.

Kanjiža

Alo!/M.Obadić

Kanjiža, Foto: Alo!/M.Obadić

On je dodao da se radi o nepoznatoj osobi i da obdukcija treba da utvrdi da li se radi o muškarcu ili ženi, kao i koliko je leš star.

Iako se još ne zna kako je smrt nastupila i da li je reč o ubistvu, samoubistvu ili zadesnoj smrti, prema nezvaničnim informacijama, leš je zakopan u šumi, a tokom vremena, kiša i vetar su spirali zemlju, a životinje su ga iskopale, kaže naš izvor koji je insistirao na anonimnosti.
Meštani Kanjiže su još u šoku posle slučaja, koji je otkriven.

Preporučujemo još:

- Čuli smo šta se desilo. Strašno je to i pomisliti, a kamoli čuti da se stvarno dogodilo - kaže jedna meštanka i dodaje da su se u Kanjiži i okolini ranijih godina dešavali slični slučajevi.

Meštani Kanjiže pamte i prijave nestanaka osoba od pre nekoliko godina, ali nama takve informacije nisu potvrđene u Policijskoj upravi.
Antrfile

Deca se igrala nadomak tela

Stanovnici stambenog bloka Firenca, u čijoj blizini je leš pronađen, kažu da ne mogu da veruju da se sve desilo u njihovom komšiluku.

- Zastrašujuće zvuči da je svega stotinak metara od ovih stanova godinama ležalo zakopano telo i da o tome niko ništa nije znao! Jeza me prožima kada se setim da se u blizini mesta gde leš pronađen nalazi fudbalsko igralište na kojem se igraju deca - kaže jedan meštanin.