Takovska, policija
Masanori Jošida/Alo!
Takovska, policija

Masanori Jošida/Alo!

Policija , Foto: Masanori Jošida/Alo!

Drama u Osnovnoj školi "Ćirilo i Metodije" u Učiteljskom naselju.

Prema nezvaničnim saznanjima beogradskih medija, danas oko 10.40 sati nestale su dve devojčice prvog razreda.

Majka je, navodno, zakasnila da ih pokupi iz škole, posle čega su one nestale u nepoznatom pravcu. Ispred škole se nalazi i patrola policije koja uz pomoć roditelja i nastavnika pokušava da ih pronađe.

- Sto puta sam rekla snaji da joj treba telefon. Pa to je samo dete od šest godina, kažu da je bila ispred škole sa drugaricom. Verujte da bratu još nismo javili jer on radi u Pančevu - rekla je tetka jedne od nestalih devojčica.

Pročitajte još:

Na jednoj od Viber grupa na kojoj su okupljeni roditelji prvaka iz ove škole, stigla je informacija da su devojčice navodno oko podneva viđene u obližnjem "Veru". Nedugo zatim obelodanjeno je da ova priča ima srećan kraj i da su pronađene u robnoj kući među igračkama!

Komentari (3)

sava kg

26.12.2018 14:22

duse male

Milica

26.12.2018 14:33

Srecan ishod u vezi vesti o nestanku dve devocice. Nije potreban mobilni telefon detetu od 6 godina, kako je tetka zakljucila., Potrebno je da decu naucimo kako da postupaju u ovakvim situacijama. Savet roditelja /dobronameran/ dete mora da poslusa, saceka i ukoliko cekanje potraje potrazi pomoc u skoli, a ne svojevoljno odluta napustajuci bezbedni prostor u ovom slucaju je to skola i digne na noge, roditelje, odgovorne institucije i gradjane Srbije.

Goga

26.12.2018 17:34

Roditelji više priče sa decom i opet samo lepo ne vredi stroge kazne, 21 vek je.