Dragoje Milinković kaže da nikad nije upoznao Marjanoviće
Privatna arhiva
Dragoje Milinković kaže da nikad nije upoznao Marjanoviće

Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

* Advokat Dragoja Milinkovića potvrdio je da je njegov klijent uhapšen

* Otkrio je da smatra da se neće postupati po anonimnom pismu dostavljenom Višem sudu u Beogradu u kojem je Milinković označen kao ubica pevačice Jelene Marjanović

* Sud je izdao nalog za hapšenje jer se Milinković nije javio na izdržavanje zatvorske kazne od godinu dana na koju je osuđen zbog krivičnog dela prevara u produženom trajanju

Advokat Predrag Savić, koji odnedavno zastupa Milinkovića, potvrdio je da je biznismen iz Priboja uhapšen.

Pročitajte još:

- Koliko znam, Milinković je uhapšen po dolasku u Beograd zbog pravosnažne presude. Ne znam da li će se postupati po anonimnom pismu, a mislim da neće. Ukoliko do toga dođe očekujem da budem obavešten - rekao je Savić.

Jelena Marjanović

Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, sud je izdao nalog za hapšenje jer se Milinković nije javio na izdržavanje zatvorske kazne od godinu dana na koju je osuđen zbog krivičnog dela prevara u produženom trajanju.

On će kaznu izdržaveti u KPZ-u za maloletnike u Valjevu, jer je to moguće za one osuđenike koji su dobili kazne do godinu dana zatvora, a imaju prebivalište na teritoriji Višeg suda u Valjevu ili Višeg suda u Užicu.

Predviđene kazne od 10.000 do 3 miliona dinara

Zakonom o poštanskim uslugama koji stupa na snagu sutra stvaraju se uslovi za veći stepen zaštite korisnika poštanskih usluga, veća odgovornost i veći broj poštanskih operatora i pošiljaoca, nove usluge, liberalizacija tržišta, što će omogućiti jednostavnije i pristupačnije servise za građane.

Bonus video

Oteta maloletna deca Slavice Burmazović vratila su se u Srbiju!