Javna kuća Mirijevo
MUP
Javna kuća

MUP

Javna kuća, Foto: MUP

U saopštenju suda se precizira da je sudija za prethodni postupak doneo rešenje kojim je odredio pritvor zbog okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, a prema osumnjicenim K. N. i D. B. i zbog opasnosti od bekstva i skrivanja.

Maksimalna kazna koju ovi monstrumi mogu da dobije je pet godina zatvora.

DA LI JE DOVOLJNO VISOKA KAZNA OD 5 GODINA?

 

Porodica Nikolić iz Mirijeva podvodila devojku (19) u prostorijama kuće čije su prostorije specijalno opremljene za te prilike - prigušena svetla, mermer, crvene zavese, francuski krevet i desetine boca alkohola. 

Beograđani Jasmina Nikolić (44), njen suprug Goran (50), ćerka Kristina (24), sin Miroljub (19), kao i njihov vozač Demiri Bajram (46) uhapšeni su zbog sumnje da su se bavili trgovinom ljudima i primoravali devojku (19) da se prostituiše s trojicom muškaraca dnevno.

KUĆA NA MIRIJEVU OPASANA KAO TVRĐAVA KRILA JEZIVU TAJNU U ovoj vili familija Nikolić je radila strašne stvari, policija otkrila celu istinu!

Uhapšena porodica je nesrećnu tinejdžerku primoravala na prostituciju punih sedam meseci, a sav novac koji su njeni klijenti plaćali uzimali su i delili međusobno.