Zoran Marjanović
Alo! / Dejan Briza
Zoran Marjanović

Alo! / Dejan Briza

Zoran Marjanović, Foto: Alo! / Dejan Briza

Odmah nakon što je monstruozno ubijena pevačica Jelena Marjanović sahranjena, njen suprug Zoran dao je prvi intervju za naše medije. U tom razgovoru on je govorio o kobnom danu i šta se dešavalo na nasipu kada je Jelena nestala.

Jelena Marjanović

Privatna arhiva

 

- Svi su je obožavali. Obožavali su je u Grandu. Ovde spremi kuću, sve obaveze, kod majke ode, tamo sve završi, dođe ovde u studio, otpeva bek vokale, Sve je postizala, ali sve i to sa osmehom. I u njenom mnogo teškom trenutku, kada joj je mama obolela i eto pred Novu godinu je obolila. Ležala je na onkologiji tri meseca. Za Jelenu je to bilo strašno. Mi smo išli svaki dan, nosili joj hranu. Ali i pored toga, kada se vrati, ona je puna energije, ona je maksimum pozitiva - rekao je između ostalog.

- Boli, baš me boli što se tako priča. Verujte da su to nebuloze. Uvek je pitanje zašto se loše stvari dešavaju dobrim ljudima, i obrnuto. Ja sa njenom slikom spavam i ona je sa mnom ovde. Bili smo veoma vezani. Čak i kada spavamo, a ona oseti da sam ja na drugoj stani, ona se u snu okreće i privije se uz mene - kroz suze priča Jelenin suprug.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Komentari (1)

ludimilojko

03.06.2019 17:18

De vise zatvorite tog smrada ljigavog