Policija
Alo!/Marko Metlaš
Policija

Alo!/Marko Metlaš

Policija, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Među privedenima su Nebojša Stojković Stojke, Vladimir Jovanović Japanac, Zvonko Mateović, Zoran Hadži Jovanović, Vladimir Karan, Ljubiša Lindo, Veselin Vukotić... a pretresi njihovih objekata su u toku.

Pročitajte još:

 

Nebojša Stojković Stojke (49) je označen kao vođa „rakovičkog klana“ od strane policije. Iako nije hapšen zbog trgovine kokainom iz Južne Amerike, operativna saznanja ukazuju da je Stojković poslednjih godina bio u veoma bliskoj vezi sa ljudima iz okruženja Luke Bojovića. Na njega je pokušan atentat kada ga je nepoznati napadač ranio u Barseloni 28. septembra prošle godine.

Zvonko Mateović je javnosti poznat kao telohranitelj ubijenog predsednika Stranke srpskog jedinstva Željka Ražnatovića Arakana. On je, prilikom atentata na Ražnatovića u hotelu "Interkontinental" u Beogradu 2000. godine, ranio Dobrosava Gavrića, koji je kasnije pravosnažno osuđen na 30 godina zatvora kao izvršilac ubistva, ali je nedostupan pravosudnim organima Srbije.

Početkom 2004. godine u Sremskoj ulici, u centru Beograda u kafiću Vizard, ubijen je Zvonkov rođeni brat Dalibor. Ubica mu je prišao i iz neposredne blizine ispalio hitac u glavu. Samo neki minut pre toga Dalibor je sedeo sa bratom. Interesantno je da je nedugo posle ovog ubistva u Beogradu počelo da se govori da je ubica zamenio braću i da je, u stvari, smrtonosni metak bio namenjen Zvonku. On je to i sam kasnije izjavio i govorio je da mu godinama prete jer je bio svedok Arkanovog ubistva.

 

Komentari (2)

Mia

11.01.2019 11:24

E bravo, krajnje vreme i jeste bilo da odgovaraju za sva nedela koja su pocinili...

Šarenaa

11.01.2019 22:41

Strasno! Nazalost ovakav gospodin iza resetaka....a svi "fini i posteni" sto laju bolje im je da cute. Jer su i ovo neciji momci,ocevi i muzevi! Pravda za S!!