Starac Inđija
Printscreen
Starac Inđija

Printscreen

Starac pao kao sveća, Foto: Printscreen

Samo nekoliko nedelja posle zastrašujućeg prebijanja starca u Staroj Pazovi, na društvenim mrežama objavljen je snimak napada na nemoćnog čoveka u Inđiji!

Na videu koji se veoma brzo širi internetom, vidi se mladić koji prilazi čoveku starom oko 70 godina. Poput zveri, pripretio mu je, a zatim ga šutnuo iz pitanje "šta piš*š.

Starina mu sa zemlje odgovara: "Pa moram", posle čega se snimak prekida.

Organizacija Levijatan objavila je ovaj snimak uz komentar na svom Instagramu.

- Ma koliko mislili da ovo nema veze sa životinjama IMA. Ovakvi maltretiraju slabije od sebe. Ovaj snimak je možda nešto najodvratnije što možemo da vidimo od adolescenta. Ovaj jadni čovek koji nema ni krov nad glavom ni ko da ga zaštiti, i posle udarca pokušava da objasni lokalnom “mangupu” -a mi ti poručujemo: Mangupe, nisi mangup. To ćemo ti pokazati počevši od sada - piše u komentaru teksta.

Snimak je izazvao zgražavanje i hiljade reakcija!

Komentari (5)

pera rogonja

13.07.2018 10:14

Neznam mesto gde je nogom udario starca da ja dojem da pisam tu.Voleo bi da dodje kod mene i uradi isto.Tu bi ga sravnjao sa zemljog da godinama bude u gipsu pa da se mangupira.Inace cesto sam u Indjiji.

Željko

13.07.2018 13:22

Pogresili ste ovo nije mangup,ovo je idiot

Mladen

13.07.2018 15:23

Batina je iz raja izasla. Tuci i ne dati plakati! Evo neka vam se javi ta muskarcina pa neka ostavi svoj broj i adresu pa cu mu ja na kucu doci i pisati!

Ja

13.07.2018 18:37

Ja za ovo krivim roditelje. Jer je ovaj decko nije vaspitan,ne zna kako se treba ponasati prema starijem, nije bitno da li je on beskucni ili neko drugi.

Baloteli79

14.07.2018 00:35

Postupio je sa stokom bas kako treba. On je sutnuo zivotinju. Zamisli setam tu sa decom i on staje da pisa. Mogao je da se skloni u sumu...pa sad recite ko je sad glumio tu mangupa