IZA SEBE OSTAVIO ŽENU I DVOJE DECE Ovo je pripadnik Žandarmerije koji se razneo sa ljubavnicom u kolima

On je za sobom ostavio suprugu i dvoje maloletne dece.

Pavle R., policajac
Pavle R., policajac, Foto: Printskrin

Na putu između Batajnice i Nove Pazove jutros su nešto posle 9 sati pronađena dva beživotna tela u "opel vektri". Sumnja se da se pripadnik Žandarmerije zajedno sa svojom ljubavnicom razneo u automobilu.

Sumnja se da su motivi ove tragedije ljubavni problemi, a kako saznajemo, razneta žena nije supruga Pavla R.

Policija trenutno obavlja uviđaj na licu mesta, nakon čega će se znati više detalja, kao i okolnosti pod kojima je došlo do ove tragedije.

Mediji prenose da je Pavle R. iz Stare Pazove radio u novosadskom odredu Žandarmerije, a u slobodno vreme bavio se rezbarenjem ikona i gusli zbog čega su o njemu pisali i pojedini mediji.

- Verujem da je biti policajac častan, viteški i težak posao. Kada dođem kući, svega ima u glavi. Rezbarenje drveta mi pomaže da saberem misli, da sve to izbacim iz sebe, da se opustim i da sutradan na posao odem hladne glave - ispričao je pre dve godine Pavle R.

On je za sobom ostavio suprugu i dvoje maloletne dece.

Povezane vesti

 • Korisnik: Kisovito
  21/01/2020 - 23:05
  Ko vrsi trijazu u srpskoj policiji. Vise ubistava i samoubistva imamo u policiji nego u ostatku populacije. Tako je vec godinama.
 • Korisnik: Bubili
  21/01/2020 - 16:38
  Da li je moguće da tako nestabilne osobe rade u žandarmeriji!? Pojačati lekarske preglede, šta god, ali ovo je previše...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi