PUCNJAVA NA KOSOVU Pripadnik Rosu van dužnosti udarao mladića oružjem po glavi, pištolj opalio (VIDEO)

Pripadnik Rosu Z.P. srpske nacionalnosti iz Severne Mitrovice (identitet poznat redakciji) danas je u centru tog grada udario mladića, takođe srpske nacionalnosti, pištoljem po glavi, a oružje je opalilo tom prilikom, saznaje Kosovo Onlajn.

Kosovo, tuča
Foto: KosovoOnLine

Prema izjavi svedoka koji je želeo da ostane anomiman, "pripadnik Rosu, Srbin iz Severne Mitrovice, u civilu i van dužnosti, želeći da na neki svoj način reši nerašćišćene odnose u vezi sa tučom u tom gradu prethodnih dana, upotrebio je pištolj, udario po glavi momka i tada slučajno opalio, što dovelo je u opasnost sve prisutne na toj lokaciji, koja je u tom momentu bila puna prolaznika".

Kako je potvrđeno za Kosovo Onlajn u KPS-u, pripadnik Rosu je priveden.

Zamenik regionalnog komandira Kosovoske policije Besim Hoti izjavio je da je danas u Severnoj Mitrovici policija privela pet osoba zbog incidenta u ovom gradu.

Hoti je u izjavi za Kosovo Onlajn rekao da se pet lica trenutno nalazi u policijskoj stanici u Severnoj Mitrovici i da su među njima osumnjičeni i svedoci događaja.

Došlo je do tuče u kojoj je učestvovalo nekoliko lica i sumnja se da je tom prilikom korišćeno oružje, ali da niko nije povređen vatrenim oružjem.

Među privedenima su kako saznaje Kosovo Onlajn i dva pripadnika specijalne kosovske policije za koje se sumnja da su bili umešani u incident.

"Kosovska policija i forenzičari su na licu mesta i rade na prikupljanju dokaza, uključujući i uzimanje snimaka sa video nadzora", rekao je Hoti.

 Hoti je naveo da će se u istragu ovog slučaja uključiti i Policijski inspektorat Kosova.

Incident se dogodio u centru Severne Mitrovice, a na licu mesta pored pripadnika policije mogli su se videti i pripadnici interventne jedinice.

 .

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi