PETAR NIJE IMAO MILOSTI Prikrao se Desanki iza leđa, a onda je krenuo ZVERSKI da je RASECA nožem! Sada su poznati novi, još JEZIVIJI DETALJI o napadaču! (FOTO)

Pančevac Petar M. (64) nožem je iskasapio svoju bivšu suprugu Desanku M. (60) nedaleko od autobuske stanice u Pančevu.

Desanka M
Desanka M, Foto: Alo!

Petar je bivšoj supruzi oko 11 časova prišao s leđa i naočigled brojnih prolaznika zadao joj više uboda u leđa, vrat i stomak! Nesrećna žena preminula je nedugo po prijemu u bolnicu.

MEŠTANI SELA PREPLAŠENI Noću izbegavaju Avalski drum pored kojeg je BRUTALNO ubijen NARKO-DILER, jer se dešavaju još neke UŽASNE STVARI!

Napad nožem u Pančevu
Napad nožem u Pančevu, Petar M. Foto: Alo.rs

Krvavi napad pokušala su da spreče trojica radnika auto-transportnog preduzeća, koji su Desanki odmah priskočili u pomoć i zadržali napadača do dolaska policije. Desanka, koja je obilno krvarila, hitno je prevezena u pančevačku bolnicu, gde je, uprkos naporima lekara podlegla povredama.

JEZIVA TRAGEDIJA NA PUMPI! Automobil pokosio mladića (19)! Cela porodica zavijena u CRNO! Maturant kupovao slatkiše pa STRADAO! Vozač sa porodicom išao na more!

Petar M
Petar M, Foto: screenshoot

Petar, koji je imao zabranu prilaska, nesrećnoj ženi prikrao se s leđa i nasrnuo na nju nožem dok je doručkovala na ulici, svega nekoliko metara od prepune autobuske stanice. Koliko je napadač imao jak ubilački nagon govori činjenica da je bivšoj supruzi za svega nekoliko sekundi zadao oko deset ubodnih rana. Petrovo iživljavanje zaustavili su vozači, kojima je pružio neverovatan otpor.

Kako saznajemo, nesrećna Desanka se od napadača razvela u februaru ove godine jer je trpela fizičko i psihičko maltretiranje, a od tada je boravila u Sigurnoj kući za žrtve porodičnog nasilja u Pančevu.

Napad nožem u Pančevu
Napad nožem u Pančevu, Desanka M. Foto: Alo.rs

Petar je od tada više puta pokušavao da dođe do nje, čak je u maju prijavljivao i njen nestanak, ne bi li je pronašao, zbog čega mu je krajem juna izrečena i mera zabrane prilaska bivšoj supruzi.

OČEVICI NISU SMELI DA KAŽU SVOJE IME Svi se boje Pančevca koji je ubio bivšu ženu! Saznalo se šta je sve radio ranije

Sumnja se da je motiv ubistva ljubomora i posesivnost, a uhapšeni Petar M. odranije je poznat policiji. Deo svog života proveo je u zatvoru zbog različitih krivičnih dela, uglavnom pljački. 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi